Novi list o OVB-u: Najviše posla na reprogramima kredita u švicarskim francima

Novi list o OVB-u: Najviše posla na reprogramima kredita u švicarskim francima

Rijeka, 5. travnja - Jučer je u Ulici Vatroslava Lisinskog 2 u Rijeci otvoren novi ured OVB Allfinanz koji je dosad bio u Verdijevoj ulici. Svečanosti otvorenja novih prostora nazočili su Landesdirektor Miro Prskalo i član uprave Detlef Müller, koji je Rijeku ocijenio kao odličnu odskočnu dasku za ekspanziju ove tvrtke u Hrvatskoj. "Mi smo tvorci Allfinanza. Kad smo počinjali još prije 46 godina, mnogi su nam se smijali, a sad nas svi kopiraju, što je znak da smo bili na dobrom putu. Znak da smo na dobrom putu je i činjenica da imamo više od 3 milijuna klijenata u 14 zemalja Europe, pa smo time europski lider u posredovanju financijskih usluga", kazao je Müller, dodavši da je od 1970. godine misija ovog njemačkog koncerna sveobuhvatno savjetovanje financija fizičkih i pravnih osoba.

U Hrvatskoj je OVB prisutan od 1999. godine i građanima i pravnim osobama pruža mogućnost financijskog planiranja i time uštede u novcu i vremenu. "Nudimo razne vrste osiguranja, a posljednjih mjeseci najviše radimo reprograme kredita u švicarskim francima. Građani dosta traže zdravstvena osiguranja, ali i mirovinska, a novost koju nudimo je liječenje od malignih bolesti, transplataciju organa ili operaciju mozga bilo gdje u svijetu i kod osobno odabranog liječnika, gdje osiguranje pokriva troškove do milijun eura", kazao je Prskalo.