Ljubica Vranić

Bezirksdirektorica za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Dođi odmah:
47000 Karlovac
Ulica Vladka Mačeka 1

Razgovarajte s nama telefonom:
Phone: +385 91 5749060

Pišite nam poštom:

ljubica.vranic@hr.ovb.eu

 

Kontaktiranje OVB-a u Karlovcu

Kontaktirajte nas

Osobne podatke

Osobni podaci prikupljeni na ovoj stranici koriste se u svrhu odgovora na upit te ih u druge svrhe ne koristimo niti prosljeđujemo bio kome izvan grupe OVB.

Voditelj obrade: OVB Hrvatska - dpo@ovb.hr

Vaše podatke čuvamo samo toliko dugo koliko traje obrada za navedenu svrhu, a suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku slanjem e-mail poruke na navedenu adresu, nakon čega ćemo Vaše podatke trajno izbrisati. Sve osobne podatke prikupljene na ovoj web stranici obrađujemo u skladu s našom Izjavom privatnosti.

OVB u Karlovcu

Zadovoljstvo mi je da kao poslovni partner OVB Allfinanz-a na funkciji planera i direktora, nakon trinaestogodišnjeg rada s klijentima u Zagrebu, mogu objaviti proširenje djelovanja na Karlovačku županiju. Kako bih primijenila svoje stečeno iskustvo, početkom 2016.g. u suradnji sa stručnom financijskom planericom Matejom Basara, otvaramo ured u centru Karlovca.

OVB Allfinanz je tvrtka s njemačkim sustavom rada gdje s jednog mjesta uspoređujemo uvjete banaka, osiguratelja, mirovinskih i investicijskih fondova i stambenih štedionica te izrađujemo financijske planove za fizičke i pravne osobe ovisno o tome gdje su za njih najbolji uvjeti.

Isto znači neizmjernu korist za naše klijente jer u velikoj masi cjenika i uvjeta raznih financijskih institucija koji se ulaskom Hrvatske u Europsku uniju svakodnevno mijenjaju, imati pravu informaciju na vrijeme, građanima štedi ogroman novac i vrijeme!

Tako nam se građani mogu obratiti za rješavanje pitanja financijske prezaduženosti, financiranje stambenog prostora kao i refinanciranje postojećih obveza, rješenja za održavanjem životnog standarda u mirovini, štednju, savjetom za bolju zdravstvenu skrb te uštede u svim vrstama životnih i neživotnih osiguranja (AO, AK, imovina, odgovornost i dr.).

Možemo se pohvaliti odličnom suradnjom s našim poslovnim partnerima na tržištu, a sve u svrhu dobivanja boljih uvjeta za naše klijente jer naš fokus su isključivo klijenti i mi smo uspješni onda kada su naši klijenti zadovoljni.

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića.  više

Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka.