Ljubica Vranić — Karlovac

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Od mene nećete čuti nerazumljiv stručni žargon.

Najvažnije kod dobrog financijskog planiranja je da razumijete svaki korak. Zato ću vam podrobno objasniti zašto preporučujem određeno financijsko rješenje i kako ono odgovara vama i vašim individualnim potrebama.

Stupiti u kontakt

Planiram sustavno

Analiza, financijsko planiranje i usluga – to su sastavni dijelovi naše usluge. Počinjemo s analitičkim razgovorom tijekom kojeg si uzimam dovoljno vremena da vas upoznam: Kako izgleda vaša financijska situacija? Imate li planove za budućnost? Koje su vaše želje i vaši ciljevi? Na temelju toga slijedi razgovor u kojem vam predstavljam financijsko rješenje prilagođeno vašim individualnim potrebama. Kako biste planiranje svojih financija uvijek prilagodili svojim trenutačnim životnim okolnostima, osim toga redovito imamo intervjue s vama.

Sada stupite u kontakt

Želite li poslovno krenuti novim putevima? Onda počnite svoju karijeru kod nas!

Fleksibilnost, autonomija te smislena i svrhovita zadaća koja ispunjava – to je ono što čini posao OVB-ovog financijskog planera tako posebnim. Isključivo vaš angažman odlučuje o tome koliko ćete daleko napredovati kod nas. Ako vam se više ne sviđa jednolična radna svakodnevica i ako umjesto toga želite biti samostalni i istovremeno surađivati s kompetentnim i simpatičnim kolegama, kod nas ste na pravom mjestu.

Prijavite se za posao sada

Ljubica Vranić

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Ulica Vladka Mačeka 1
47000 Karlovac

Ljubica Vranić

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Ulica Vladka Mačeka 1
47000 Karlovac

Kontaktiranje OVB-a u Karlovac

Molim Vas predložite mi termin za osobni intervju.
 : 

OVB u Karlovcu

Zadovoljstvo mi je da kao poslovni partner OVB Allfinanz-a na funkciji planera i direktora, nakon trinaestogodišnjeg rada s klijentima u Zagrebu, mogu objaviti proširenje djelovanja na Karlovačku županiju. Kako bih primijenila svoje stečeno iskustvo, početkom 2016.g. u suradnji sa stručnom financijskom planericom Matejom Basara, otvaramo ured u centru Karlovca.

OVB Allfinanz je tvrtka s njemačkim sustavom rada gdje s jednog mjesta uspoređujemo uvjete banaka, osiguratelja, mirovinskih i investicijskih fondova i stambenih štedionica te izrađujemo financijske planove za fizičke i pravne osobe ovisno o tome gdje su za njih najbolji uvjeti.

Isto znači neizmjernu korist za naše klijente jer u velikoj masi cjenika i uvjeta raznih financijskih institucija koji se ulaskom Hrvatske u Europsku uniju svakodnevno mijenjaju, imati pravu informaciju na vrijeme, građanima štedi ogroman novac i vrijeme!

Tako nam se građani mogu obratiti za rješavanje pitanja financijske prezaduženosti, financiranje stambenog prostora kao i refinanciranje postojećih obveza, rješenja za održavanjem životnog standarda u mirovini, štednju, savjetom za bolju zdravstvenu skrb te uštede u svim vrstama životnih i neživotnih osiguranja (AO, AK, imovina, odgovornost i dr.).

Možemo se pohvaliti odličnom suradnjom s našim poslovnim partnerima na tržištu, a sve u svrhu dobivanja boljih uvjeta za naše klijente jer naš fokus su isključivo klijenti i mi smo uspješni onda kada su naši klijenti zadovoljni.