Dejan Mijić — Osijek

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Naša misija je da Vam u potpunosti pomognemo da što lakše i što bolje pronađete put do financijskog uspjeha. Naši klijenti uz pomoć naše usluge vrlo lako postanu pobjednici svojih financijskih snova. Iskoristite sve Vaše financijske mogućnosti sa najboljim rješenjima naših profesionalnih planera.

Stupiti u kontakt

Planiram sustavno

Analiza, financijsko planiranje i usluga – to su sastavni dijelovi naše usluge. Počinjemo s analitičkim razgovorom tijekom kojeg si uzimam dovoljno vremena da vas upoznam: Kako izgleda vaša financijska situacija? Imate li planove za budućnost? Koje su vaše želje i vaši ciljevi? Na temelju toga slijedi razgovor u kojem vam predstavljam financijsko rješenje prilagođeno vašim individualnim potrebama. Kako biste planiranje svojih financija uvijek prilagodili svojim trenutačnim životnim okolnostima, osim toga redovito imamo intervjue s vama.

Želite li poslovno krenuti novim putevima? Onda počnite svoju karijeru kod nas!

Fleksibilnost, autonomija te smislena i svrhovita zadaća koja ispunjava – to je ono što čini posao OVB-ovog financijskog planera tako posebnim.
Isključivo vaš angažman odlučuje o tome koliko ćete daleko napredovati kod nas. Ako vam se više ne sviđa jednolična radna svakodnevica i ako umjesto toga želite biti samostalni i istovremeno surađivati s kompetentnim i simpatičnim kolegama, kod nas ste na pravom mjestu.

Dejan Mijić

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Sljemenska 3
31 000 Osijek

Dejan Mijić

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Sljemenska 3
31 000 Osijek

Kontaktiranje OVB-a u Osijek

Molim Vas predložite mi termin za osobni intervju.
 :