Željka Blašković — Vrbovsko

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

OVB-ov Allfinanz pristup, koji je kao takav, jedinstven u svijetu financija, omogućuje nam da na personalizirani, stručan i ciljani način kroz život pratimo klijentima financijske prilike, te im pružimo informacije putem kojih će realizirati svoje kratkoročne ili dugoročne planove.

Na tržištu postoji velik broj financijskih i osiguravateljnih proizvoda, no mi unaprijed radimo selekciju i samo najbolje i renomirane banke, osiguravajuće kuće i stambene štedionice postaju naši partneri.

Kontinuirana edukacija i praksa te svakodnevni kontakt s kolegama, partnerima i klijentima rezultira izradom individualiziranog financijskog plana kojim će klijent na optimalan način realizirati svoje želje i potrebe, a ujedno uštedjeti vrijeme i novac.

Upravo to je ono što klijenti cijene i prepoznaju.

Stupiti u kontakt

Planiram sustavno

Analiza, financijsko planiranje i usluga – to su sastavni dijelovi naše usluge. Počinjemo s analitičkim razgovorom tijekom kojeg si uzimam dovoljno vremena da vas upoznam: Kako izgleda vaša financijska situacija? Imate li planove za budućnost? Koje su vaše želje i vaši ciljevi? Na temelju toga slijedi razgovor u kojem vam predstavljam financijsko rješenje prilagođeno vašim individualnim potrebama. Kako biste planiranje svojih financija uvijek prilagodili svojim trenutačnim životnim okolnostima, osim toga redovito imamo intervjue s vama.

Sada stupite u kontakt

Želite li poslovno krenuti novim putevima? Onda počnite svoju karijeru kod nas!

Fleksibilnost, autonomija te smislena i svrhovita zadaća koja ispunjava – to je ono što čini posao OVB-ovog financijskog planera tako posebnim. Isključivo vaš angažman odlučuje o tome koliko ćete daleko napredovati kod nas. Ako vam se više ne sviđa jednolična radna svakodnevica i ako umjesto toga želite biti samostalni i istovremeno surađivati s kompetentnim i simpatičnim kolegama, kod nas ste na pravom mjestu.

Prijavite se za posao sada

Željka Blašković

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Dobra 1a
51326 Vrbovsko

Željka Blašković

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Dobra 1a
51326 Vrbovsko

Kontaktiranje OVB-a u Vrbovsko

Molim Vas predložite mi termin za osobni intervju.
 :