Advisor image OVB

Ante Kozić — Zagreb

Bezirksdirektor za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Povjerenje je osnova svakog uspješnog odnosa.

Poklonite svoje povjerenje našim financijskim planerima, a zauzvrat ćemo ostvariti Vaše ciljeve.

Stupiti u kontakt

Planiram sustavno

Analiza, financijsko planiranje i usluga – to su sastavni dijelovi naše usluge. Počinjemo s analitičkim razgovorom tijekom kojeg si uzimam dovoljno vremena da vas upoznam: Kako izgleda vaša financijska situacija? Imate li planove za budućnost? Koje su vaše želje i vaši ciljevi? Na temelju toga slijedi razgovor u kojem vam predstavljam financijsko rješenje prilagođeno vašim individualnim potrebama. Kako biste planiranje svojih financija uvijek prilagodili svojim trenutačnim životnim okolnostima, osim toga redovito imamo intervjue s vama.

Želite li poslovno krenuti novim putevima? Onda počnite svoju karijeru kod nas!

Fleksibilnost, autonomija te smislena i svrhovita zadaća koja ispunjava – to je ono što čini posao OVB-ovog financijskog planera tako posebnim.
Isključivo vaš angažman odlučuje o tome koliko ćete daleko napredovati kod nas. Ako vam se više ne sviđa jednolična radna svakodnevica i ako umjesto toga želite biti samostalni i istovremeno surađivati s kompetentnim i simpatičnim kolegama, kod nas ste na pravom mjestu.

OVB u Zagrebu

Povjerenje je osnova svakog uspješnog odnosa. Poklonite svoje povjerenje našim financijskim planerima, a zauzvrat ćemo ostvariti Vaše ciljeve.

Do Vaših ciljeva dolazimo direktnim putem, isplanirano i sigurno. Stojimo Vam na raspolaganju bilo da jednog dana želite ostvariti stambeno pitanje, održati isti standard u mirovini, zaštititi svoje zdravlje ili jednostavno želite financijsku sigurnost.

Naši stručnjaci napravit će s Vama financijsku analizu na temelju koje se izrađuje individualni koncept i plan s kojim našim klijentima možemo garantirati bolju budućnost uz veće prihode. Na području osobnih i poslovnih financija mnogima se često javljaju nejasnoće, te pitanja na koja ne znaju odgovor. Tu Vam financijski stručnjak, bilo za privatne, bilo za poslovne svrhe, može biti od neprocjenjive vrijednosti.

Samo o nama ovisi hoćemo li novca s vremenom imati sve više ili sve manje. Obratite nam se s povjerenjem i napravite prvi korak prema uspješnijoj budućnosti!

Ne planirati znači planirati neuspjeh.

Vaš kontakt OVB u Zagrebu

Advisor image OVB

Ante Kozić

Bezirksdirektor za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Skokov prilaz 9
10 000 Zagreb

Ante Kozić

Bezirksdirektor za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Skokov prilaz 9
10 000 Zagreb

Kontaktiranje OVB-a u Zagreb


Molim Vas predložite mi termin za osobni intervju.
 :