Ante Kozić

Bezirksdirektor za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Dođi odmah:
10000 Zagreb
Savska cesta 32

Razgovarajte s nama telefonom:
Phone: +385 95 599 3221

Pišite nam poštom:

ante.kozic@hr.ovb.eu

 

Kontaktiranje OVB u Zagrebu

Kontaktirajte nas

Osobne podatke

Osobni podaci prikupljeni na ovoj stranici koriste se u svrhu odgovora na upit te ih u druge svrhe ne koristimo niti prosljeđujemo bio kome izvan grupe OVB.

Voditelj obrade: OVB Hrvatska - dpo@ovb.hr

Vaše podatke čuvamo samo toliko dugo koliko traje obrada za navedenu svrhu, a suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku slanjem e-mail poruke na navedenu adresu, nakon čega ćemo Vaše podatke trajno izbrisati. Sve osobne podatke prikupljene na ovoj web stranici obrađujemo u skladu s našom Izjavom privatnosti.

OVB u Zagrebu

Povjerenje je osnova svakog uspješnog odnosa. Poklonite svoje povjerenje našim financijskim planerima, a zauzvrat ćemo ostvariti Vaše ciljeve.

Do Vaših ciljeva dolazimo direktnim putem, isplanirano i sigurno. Stojimo Vam na raspolaganju bilo da jednog dana želite ostvariti stambeno pitanje, održati isti standard u mirovini, zaštititi svoje zdravlje ili jednostavno želite financijsku sigurnost.

Naši stručnjaci napravit će s Vama financijsku analizu na temelju koje se izrađuje individualni koncept i plan s kojim našim klijentima možemo garantirati bolju budućnost uz veće prihode. Na području osobnih i poslovnih financija mnogima se često javljaju nejasnoće, te pitanja na koja ne znaju odgovor. Tu Vam financijski stručnjak, bilo za privatne, bilo za poslovne svrhe, može biti od neprocjenjive vrijednosti.

Samo o nama ovisi hoćemo li novca s vremenom imati sve više ili sve manje. Obratite nam se s povjerenjem i napravite prvi korak prema uspješnijoj budućnosti!

Ne planirati znači planirati neuspjeh.

Vaš kontakt OVB u Zagrebu

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića.  više

Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka.