Denis Ljubijankić

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Dođi odmah:
10000 Zagreb
Radnička cesta 43

Razgovarajte s nama telefonom:
Phone: +385 99 515 6092

Pišite nam poštom:

denis.ljubijankic@hr.ovb.eu

 

Kontaktiranje OVB-a u Zagrebu

Kontaktirajte nas

Osobne podatke

Osobni podaci prikupljeni na ovoj stranici koriste se u svrhu odgovora na upit te ih u druge svrhe ne koristimo niti prosljeđujemo bio kome izvan grupe OVB.

Voditelj obrade: OVB Hrvatska - dpo@ovb.hr

Vaše podatke čuvamo samo toliko dugo koliko traje obrada za navedenu svrhu, a suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku slanjem e-mail poruke na navedenu adresu, nakon čega ćemo Vaše podatke trajno izbrisati. Sve osobne podatke prikupljene na ovoj web stranici obrađujemo u skladu s našom Izjavom privatnosti.

OVB u Zagrebu

U OVB-u sam započeo raditi kao mladi student bez previše perspektive na vidiku. Na svu sreću našao sam je ovdje. Prilika koja me unaprijedila, dala mi perspektivu i zadržala me u Lijepoj našoj.

Sve što sam trebao posjedovati je želja za napretkom i učenjem. Danas me to dovelo do toga da svaki dan imam priliku pomoći nekome; ili nekom od svojih suradnika iz tima ili klijentu. Siguran sam da bi cijeli moj tim potpisao ovu izjavu.

Karijerni plan kojim se može pohvaliti rijetko koja firma u Hrvatskoj dao nam je priliku da se istaknemo, napredujemo te ostvarujemo vlastite želje i ciljeve.

Kroz naš rad to isto nudimo iz dana u dan i svim svojim klijentima. Bez obzira je li Vaš financijski plan izrađen s moje strane, od strane Silvija Tomića, Luke Galića, Mislava Grubeše, Ivana Fabijančića, bilo koga drugog iz našeg tima ili kolega iz ostatka Hrvatske, siguran sam da ćete upravo kroz naše financijsko planiranje dobiti objektivne informacije i Vama prilagođen put do ostvarenja Vaših želja i ciljeva. Jer Vaš korak naprijed je i naš korak naprijed.

Naš cilj i vizija je, kao što bi rekao naš Super Senior Landesdirektor Zsolt Györi, da svakog dana ostvarujemo male sitne pobjede na način da osiguramo stabilnu financijsku budućnost za svakog klijenta i unaprijedimo svakog iz našeg tima. Sigurni smo da će taj način rada pomoći uljepšati budućnost Lijepe naše Hrvatske.

Obratite nam se s povjerenjem i bit ćemo uz Vas i u najtežim i u najljepšim trenucima Vašeg života. Ako se želite priključiti našoj viziji kao novi suradnik obratite nam se s povjerenjem!

"Svatko u sebi posjeduje potencijal, ali nije dobio priliku iskoristiti ga."

Vaš kontakt OVB u Zagrebu

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića.  više

Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka.