Advisor image OVB

Denis Ljubijankić — Zagreb

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Obratite nam se s povjerenjem i bit ćemo uz Vas i u najtežim i u najljepšim trenucima Vašeg života.

Naš cilj i vizija je da svakog dana ostvarujemo male sitne pobjede na način da osiguramo stabilnu financijsku budućnost za svakog klijenta i unaprijedimo svakog iz našeg tima.

Stupiti u kontakt

Planiram sustavno

Analiza, financijsko planiranje i usluga – to su sastavni dijelovi naše usluge. Počinjemo s analitičkim razgovorom tijekom kojeg si uzimam dovoljno vremena da vas upoznam: Kako izgleda vaša financijska situacija? Imate li planove za budućnost? Koje su vaše želje i vaši ciljevi? Na temelju toga slijedi razgovor u kojem vam predstavljam financijsko rješenje prilagođeno vašim individualnim potrebama. Kako biste planiranje svojih financija uvijek prilagodili svojim trenutačnim životnim okolnostima, osim toga redovito imamo intervjue s vama.

Želite li poslovno krenuti novim putevima? Onda počnite svoju karijeru kod nas!

Fleksibilnost, autonomija te smislena i svrhovita zadaća koja ispunjava – to je ono što čini posao OVB-ovog financijskog planera tako posebnim.
Isključivo vaš angažman odlučuje o tome koliko ćete daleko napredovati kod nas. Ako vam se više ne sviđa jednolična radna svakodnevica i ako umjesto toga želite biti samostalni i istovremeno surađivati s kompetentnim i simpatičnim kolegama, kod nas ste na pravom mjestu.

OVB u Zagrebu

U OVB-u sam započeo raditi kao mladi student bez previše perspektive na vidiku. Na svu sreću našao sam je ovdje. Prilika koja me unaprijedila, dala mi perspektivu i zadržala me u Lijepoj našoj.

Sve što sam trebao posjedovati je želja za napretkom i učenjem. Danas me to dovelo do toga da svaki dan imam priliku pomoći nekome; ili nekom od svojih suradnika iz tima ili klijentu. Siguran sam da bi cijeli moj tim potpisao ovu izjavu.

Karijerni plan kojim se može pohvaliti rijetko koja firma u Hrvatskoj dao nam je priliku da se istaknemo, napredujemo te ostvarujemo vlastite želje i ciljeve.

Kroz naš rad to isto nudimo iz dana u dan i svim svojim klijentima. Bez obzira je li Vaš financijski plan izrađen s moje strane, od strane Silvija Tomića, Luke Galića, Mislava Grubeše, Ivana Fabijančića, bilo koga drugog iz našeg tima ili kolega iz ostatka Hrvatske, siguran sam da ćete upravo kroz naše financijsko planiranje dobiti objektivne informacije i Vama prilagođen put do ostvarenja Vaših želja i ciljeva. Jer Vaš korak naprijed je i naš korak naprijed.

Naš cilj i vizija je, kao što bi rekao naš Super Senior Landesdirektor Zsolt Györi, da svakog dana ostvarujemo male sitne pobjede na način da osiguramo stabilnu financijsku budućnost za svakog klijenta i unaprijedimo svakog iz našeg tima. Sigurni smo da će taj način rada pomoći uljepšati budućnost Lijepe naše Hrvatske.

Obratite nam se s povjerenjem i bit ćemo uz Vas i u najtežim i u najljepšim trenucima Vašeg života. Ako se želite priključiti našoj viziji kao novi suradnik obratite nam se s povjerenjem!

"Svatko u sebi posjeduje potencijal, ali nije dobio priliku iskoristiti ga."

Vaš kontakt OVB u Zagrebu

Advisor image OVB

Denis Ljubijankić

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Ulica Donje Svetice 40
10 000 Zagreb

Denis Ljubijankić

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Ulica Donje Svetice 40
10 000 Zagreb

Kontaktiranje OVB-a u Zagreb


Molim Vas predložite mi termin za osobni intervju.
 :