Advisor image OVB

Danijela Šunić — Slavonski Brod

Financial Advisor za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Klijent na prvom mjestu-pristup koji uvijek rezultira kvalitetnim i optimalnim rješenjima za klijenta. U nizu mogućnosti i financijskih ponuda koje klijent danas ima na tržištu često se teško snalazi,nedostaje mu ili dovoljno znanja ili vremena za pronalaženje optimalnih rješenja, upravo kroz OVB Allfinanz – pomažemo riješiti potrebe i želje klijenta, dajemo sve odgovore o financijama na jednom mjestu, a ujedno ga i educiramo te kroz naš model „servisa“ pratimo dalje u budućnosti.

Zadovoljstvo je raditi posao kroz koji, osim što izgrađuješ sebe, sudjeluješ u stvaranju klijentove sigurnije i sretnije budućnosti.

Stupiti u kontakt

Planiram sustavno

Analiza, financijsko planiranje i usluga – to su sastavni dijelovi naše usluge. Počinjemo s analitičkim razgovorom tijekom kojeg si uzimam dovoljno vremena da vas upoznam: Kako izgleda vaša financijska situacija? Imate li planove za budućnost? Koje su vaše želje i vaši ciljevi? Na temelju toga slijedi razgovor u kojem vam predstavljam financijsko rješenje prilagođeno vašim individualnim potrebama. Kako biste planiranje svojih financija uvijek prilagodili svojim trenutačnim životnim okolnostima, osim toga redovito imamo intervjue s vama.

Želite li poslovno krenuti novim putevima? Onda počnite svoju karijeru kod nas!

Fleksibilnost, autonomija te smislena i svrhovita zadaća koja ispunjava – to je ono što čini posao OVB-ovog financijskog planera tako posebnim.
Isključivo vaš angažman odlučuje o tome koliko ćete daleko napredovati kod nas. Ako vam se više ne sviđa jednolična radna svakodnevica i ako umjesto toga želite biti samostalni i istovremeno surađivati s kompetentnim i simpatičnim kolegama, kod nas ste na pravom mjestu.

»Željela bih pohvaliti Vaše službenice Natali Fučkalo Glavačević i Danijelu Šunić koje su mi bile posrednice za realizaciju kredita preko APNa. Naime, gđa. Fučkalo-Glavačević me informirala o okolnostima i uvjetima pružanja Vaših usluga, te me informirala o uvjetima kreditiranja putem APN subvencija, dok je gospođa Šunić dala 300% sebe u angažmanu kako bih izabrala adekvatnu banku, te naposljetku i uspjela pravovremeno skupiti svu dokumentaciju, s obzirom da su već bili posljednji dani natječaja za APN subvencije. Gospođa Šunić je odlično koordinirala postupak realizacije, pomagala mi i savjetovala me u svemu, urigirala ako je trebalo, ma imam samo riječi hvale i evo, zahvaljujući trudu ovih Vaših službenica, uspješno sam ostvarila kupnju nekretnine uz APN subvenciju kredita. Dame se odlično služe svim kanalima tehnologije kako bi bile što ažurnije, odgovaraju odmah, učinkovite su, angažirane, stručne i kulturne! Ako bi zapelo s nekom strankom (prodavateljem, bankarom) uskočilo se savjetom, objašnjenjem ili što god je situacija tražila. Uz kredit, preporučila su mi i novi oblik štednje s obzirom na oporezivanje klasičnih štednih uloga. P. S. Samo da napomenem da smo sve odrađivali preko računala i mobitela, jer sam ja iz Bjelovara.
Svakako imam za njih samo riječi hvale i preporuku za njih!
Bilo bi divno da je više takvih stručnih i susretljivih službenica!«

Ines C.

Advisor image OVB

Danijela Šunić

Financial Advisor za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Ante Starčevića 10
35000 Slavonski Brod

Danijela Šunić

Financial Advisor za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Ante Starčevića 10
35000 Slavonski Brod

Kontaktiranje OVB-a u Slavonski Brod


Molim Vas predložite mi termin za osobni intervju.
 :