Gracijela Akulić

Financial Advisor za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Dođi odmah:
52100 Pula
Buonarottijeva 5

Razgovarajte s nama telefonom:
Mobil: +385 98 192 8014
Phone: +385 95 813 5251

Pišite nam poštom:

ured.pula@hr.ovb.eu

 

Kontaktiranje OVB-a u Puli

Kontaktirajte nas

Osobne podatke

Osobni podaci prikupljeni na ovoj stranici koriste se u svrhu odgovora na upit te ih u druge svrhe ne koristimo niti prosljeđujemo bio kome izvan grupe OVB.

Voditelj obrade: OVB Hrvatska - dpo@ovb.hr

Vaše podatke čuvamo samo toliko dugo koliko traje obrada za navedenu svrhu, a suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku slanjem e-mail poruke na navedenu adresu, nakon čega ćemo Vaše podatke trajno izbrisati. Sve osobne podatke prikupljene na ovoj web stranici obrađujemo u skladu s našom Izjavom privatnosti.

Prvi ured u Istri otvorio je svoja vrata u ožujku 2020. godine u Puli

Unatoč digitalizaciji, sveprisutnosti i dostupnosti informacija i ponuda iz svih sfera života, klijenti ipak prepoznaju potrebu stručnog i individualnog vodstva u korak s financijskim prilikama na tržištu.

Upravo OVB-ov Allfinanz pristup, koji je kao takav, jedinstven u svijetu financija, omogućuje nam da na personalizirani, stručan i ciljani način kroz život pratimo klijentima financijske prilike te im pružimo informacije putem kojih će realizirati svoje kratkoročne ili dugoročne planove.

Kontinuirana edukacija i praksa te svakodnevni kontakt s kolegama, partnerima i klijentima rezultira izradom individualiziranog financijskog plana kojim će klijent na optimalan način realizirati svoje želje i potrebe, a ujedno uštedjeti vrijeme i novac.

Upravo to je ono što klijenti cijene i prepoznaju, a nama su zadovoljstvo i povjerenje klijenata zapravo najljepša plaća koju možemo dobiti!

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića.  više

Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka.