Advisor image OVB

Marko Škaro — Split

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Kvaliteta rada ovisi prvenstveno o suradnji s klijentima.

Samo zadovoljstvo i zahvalnost klijenata kojima pomažemo riješiti potrebe, ciljeve i želje te olakšati financijsku situaciju, konstantno me podsjeća zašto volim ovaj posao.

Stupiti u kontakt

Planiram sustavno

Analiza, financijsko planiranje i usluga – to su sastavni dijelovi naše usluge. Počinjemo s analitičkim razgovorom tijekom kojeg si uzimam dovoljno vremena da vas upoznam: Kako izgleda vaša financijska situacija? Imate li planove za budućnost? Koje su vaše želje i vaši ciljevi? Na temelju toga slijedi razgovor u kojem vam predstavljam financijsko rješenje prilagođeno vašim individualnim potrebama. Kako biste planiranje svojih financija uvijek prilagodili svojim trenutačnim životnim okolnostima, osim toga redovito imamo intervjue s vama.

Želite li poslovno krenuti novim putevima? Onda počnite svoju karijeru kod nas!

Fleksibilnost, autonomija te smislena i svrhovita zadaća koja ispunjava – to je ono što čini posao OVB-ovog financijskog planera tako posebnim.
Isključivo vaš angažman odlučuje o tome koliko ćete daleko napredovati kod nas. Ako vam se više ne sviđa jednolična radna svakodnevica i ako umjesto toga želite biti samostalni i istovremeno surađivati s kompetentnim i simpatičnim kolegama, kod nas ste na pravom mjestu.

OVB u Splitu

Odabravši karijeru financijskog planera za osobne financije dobio sam izvrsnu priliku za profesionalni, a isto tako i za osobni razvoj prema svom maksimalnom potencijalu. Na profesionalnom planu razvoj znanja i stručnosti postiže se redovnim edukacijama, istraživanjem i praćenjem aktualnih promjena na financijskom tržištu te općenito adekvatnim informiranjem da bi u pravom trenutku imali pravo rješenje za razne financijske situacije, putem naše Allfinanz filozofije sveobuhvatnog neovisnog financijskog planiranja. Svaki klijent pojedinačno iziskuje individualni pristup i s obzirom na stalne promjene na tržištu, ovaj posao je nužno visoko dinamičan. Samim time, ova je profesija u skladu i s mojim karakterom: prije svega zahtijeva analitičan pristup, visoko intrinzičnu motivaciju, kontinuitet u radu i želju za pružanjem optimalnog rješenja za potrebe klijenta. Samo zadovoljstvo i zahvalnost klijenata kojima pomažemo riješiti potrebe, ciljeve i želje te olakšati financijsku situaciju, konstantno me podsjeća zašto volim ovaj posao, bilo da je riječ o uštedama na premijama osiguranja, o rješavanju stambenog pitanja, refinanciranju njihovih postojećih obveza, osiguravanju budućnosti, mirovine i sl . Budući da kvaliteta rada ovisi prvenstveno o suradnji s klijentima, ali i s kolegama suradnicima, na osobnom planu pružena mi je mogućnost razvoja komunikacijskih vještina na visokoj razini te ostvarivanje dugoročnih odnosa utemeljenih na povjerenju, često i prijateljstvu. Veselim se budućoj kvalitetnoj suradnji s brojnim novim klijentima i suradnicima, a sve zahvaljujući zadovoljnim postojećim klijentima koji našu uslugu preporukom omogućuju i svojim bližnjima.

Vaš kontakt OVB u Splitu

Advisor image OVB

Marko Škaro

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Put Supavla 1
21000 Split

Marko Škaro

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Put Supavla 1
21000 Split

Kontaktiranje OVB-a u Split


Molim Vas predložite mi termin za osobni intervju.
 :