Marko Škaro

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Dođi odmah:
21000 Split
Put Supavla 1

Razgovarajte s nama telefonom:
Mobil: +385 99 8130134
Phone: +385 21 783312

Pišite nam poštom:

marko.skaro@hr.ovb.eu

 

Kontaktiranje OVB-a u Splitu

Kontaktirajte nas

Osobne podatke

Osobni podaci prikupljeni na ovoj stranici koriste se u svrhu odgovora na upit te ih u druge svrhe ne koristimo niti prosljeđujemo bio kome izvan grupe OVB.

Voditelj obrade: OVB Hrvatska - dpo@ovb.hr

Vaše podatke čuvamo samo toliko dugo koliko traje obrada za navedenu svrhu, a suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku slanjem e-mail poruke na navedenu adresu, nakon čega ćemo Vaše podatke trajno izbrisati. Sve osobne podatke prikupljene na ovoj web stranici obrađujemo u skladu s našom Izjavom privatnosti.

OVB u Splitu

Odabravši karijeru financijskog planera za osobne financije dobio sam izvrsnu priliku za profesionalni, a isto tako i za osobni razvoj prema svom maksimalnom potencijalu. Na profesionalnom planu razvoj znanja i stručnosti postiže se redovnim edukacijama, istraživanjem i praćenjem aktualnih promjena na financijskom tržištu te općenito adekvatnim informiranjem da bi u pravom trenutku imali pravo rješenje za razne financijske situacije, putem naše Allfinanz filozofije sveobuhvatnog neovisnog financijskog planiranja. Svaki klijent pojedinačno iziskuje individualni pristup i s obzirom na stalne promjene na tržištu, ovaj posao je nužno visoko dinamičan. Samim time, ova je profesija u skladu i s mojim karakterom: prije svega zahtijeva analitičan pristup, visoko intrinzičnu motivaciju, kontinuitet u radu i želju za pružanjem optimalnog rješenja za potrebe klijenta. Samo zadovoljstvo i zahvalnost klijenata kojima pomažemo riješiti potrebe, ciljeve i želje te olakšati financijsku situaciju, konstantno me podsjeća zašto volim ovaj posao, bilo da je riječ o uštedama na premijama osiguranja, o rješavanju stambenog pitanja, refinanciranju njihovih postojećih obveza, osiguravanju budućnosti, mirovine i sl . Budući da kvaliteta rada ovisi prvenstveno o suradnji s klijentima, ali i s kolegama suradnicima, na osobnom planu pružena mi je mogućnost razvoja komunikacijskih vještina na visokoj razini te ostvarivanje dugoročnih odnosa utemeljenih na povjerenju, često i prijateljstvu. Veselim se budućoj kvalitetnoj suradnji s brojnim novim klijentima i suradnicima, a sve zahvaljujući zadovoljnim postojećim klijentima koji našu uslugu preporukom omogućuju i svojim bližnjima.

Vaš kontakt OVB u Splitu

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića.  više

Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka.