Miro Prskalo

Landesdirektor za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Dođi odmah:
10000 Zagreb
Hondlova 2/1

Razgovarajte s nama telefonom:
Phone: +385 91 2352999

Pišite nam poštom:

miro.prskalo@hr.ovb.eu

 

Kontaktiranje OVB-a u Zagrebu

Kontaktirajte nas

Osobne podatke

Osobni podaci prikupljeni na ovoj stranici koriste se u svrhu odgovora na upit te ih u druge svrhe ne koristimo niti prosljeđujemo bio kome izvan grupe OVB.

Voditelj obrade: OVB Hrvatska - dpo@ovb.hr

Vaše podatke čuvamo samo toliko dugo koliko traje obrada za navedenu svrhu, a suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku slanjem e-mail poruke na navedenu adresu, nakon čega ćemo Vaše podatke trajno izbrisati. Sve osobne podatke prikupljene na ovoj web stranici obrađujemo u skladu s našom Izjavom privatnosti.

OVB sam upoznao prije 27 godine kao student u Njemačkoj

U početku mi se jako svidjela Allfinanz filozofija koja omogućuje neovisno pružanje svih financijskih usluga i time optimalna rješenja za klijente. Uvijek me iznova usreći kad mogu pomoći klijentu u rješavanju stambenog pitanja, uštedi na premijama osiguranja, osigurati mu zdravstvenu ili mirovinsku skrb, stipendiju za dijete ili ga iznenaditi s drugim financijskim konceptima i proizvodima.

OVB akademija mi je zajedno s mojim mentorima pružila vrhunsku edukaciju i omogućila napredovanje u međunarodnom koncernu. Tvrtka OVB pruža mladim ljudima izvanrednu poslovnu priliku za sigurnu budućnost i karijeru u jednoj od najperspektivnijih profesija ovog stoljeća.

Izuzetna mi je čast što sam mogao sudjelovati u izgradnji i pozicioniranju OVB-a kao tržišnog lidera za osobne financije i omogućiti mladim ljudima perspektivnu poslovnu budućnost i karijeru te tako izgraditi brojna prijateljstva.

Vaš kontakt OVB u Zagrebu

Financijski plan koji Vam štedi vrijeme i novac

U Hrvatskoj i u Zagrebu prisutni smo već više od 20 godina i sa 100.000 zadovoljnih klijenata tržišni smo lider za sveobuhvatne financijske usluge.

Posjetite i Vi naš moderan ured u srcu Maksimira i uz kavu provjerite što sve možemo učiniti za Vas. Očekuje Vas visoko kvalificirani i licencirani tim financijskih planera s dugogodišnjim iskustvom, koji će u prvom koraku zajedno s Vama, snimiti Vašu trenutnu situaciju i ispitati Vaše želje i potrebe. U sljedećem koraku, nakon obrade svih podataka, naš planer će Vam predložiti individualna rješenja za ostvarivanje Vaših ciljeva i ukazati na potencijalne uštede.

Kroz suradnju s mnogim osiguravajućim društvima, bankama i ostalim financijskim institucijama dosada smo omogućili našim klijentima velike financijske uštede kod premija osiguranja i rata kredita.

Teme kao - mirovinska skrb, zdravstvena osiguranja, financiranje nekretnina i reprogramiranje stambenih kredita, najčešće su teme koje zanimaju hrvatske građane, ali i štednje za stipendije, autoosiguranja i isplate u slučaju težih oboljenja.

Vaša prednost je da imate sve financijske usluge pod jednim krovom i osobnog financijskog planera koji zajedno s Vama brine o Vašem novcu i Vašoj budućnosti.

Iskoristite i Vi našu besplatnu uslugu i uvjerite se u moguće prednosti.

Miro Prskalo
Landesdirektor za OVB

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića.  više

Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka.