Miro Prskalo — Zagreb

Senior Landesdirektor za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

OVB sam upoznao prije 30 godina kao student u Njemačkoj.

Uvijek me iznova usreći kad mogu pomoći klijentu u rješavanju stambenog pitanja, uštedi na premijama osiguranja, osigurati mu zdravstvenu ili mirovinsku skrb, stipendiju za dijete ili ga iznenaditi s drugim financijskim konceptima i proizvodima

Stupiti u kontakt

Planiram sustavno

Analiza, financijsko planiranje i usluga – to su sastavni dijelovi naše usluge. Počinjemo s analitičkim razgovorom tijekom kojeg si uzimam dovoljno vremena da vas upoznam: Kako izgleda vaša financijska situacija? Imate li planove za budućnost? Koje su vaše želje i vaši ciljevi? Na temelju toga slijedi razgovor u kojem vam predstavljam financijsko rješenje prilagođeno vašim individualnim potrebama. Kako biste planiranje svojih financija uvijek prilagodili svojim trenutačnim životnim okolnostima, osim toga redovito imamo intervjue s vama.

Želite li poslovno krenuti novim putevima? Onda počnite svoju karijeru kod nas!

Fleksibilnost, autonomija te smislena i svrhovita zadaća koja ispunjava – to je ono što čini posao OVB-ovog financijskog planera tako posebnim.
Isključivo vaš angažman odlučuje o tome koliko ćete daleko napredovati kod nas. Ako vam se više ne sviđa jednolična radna svakodnevica i ako umjesto toga želite biti samostalni i istovremeno surađivati s kompetentnim i simpatičnim kolegama, kod nas ste na pravom mjestu.

OVB sam upoznao prije 30 godina kao student u Njemačkoj

U početku mi se jako svidjela Allfinanz filozofija koja omogućuje neovisno pružanje svih financijskih usluga i time optimalna rješenja za klijente. Uvijek me iznova usreći kad mogu pomoći klijentu u rješavanju stambenog pitanja, uštedi na premijama osiguranja, osigurati mu zdravstvenu ili mirovinsku skrb, stipendiju za dijete ili ga iznenaditi s drugim financijskim konceptima i proizvodima.

OVB akademija mi je zajedno s mojim mentorima pružila vrhunsku edukaciju i omogućila napredovanje u međunarodnom koncernu. Tvrtka OVB pruža mladim ljudima izvanrednu poslovnu priliku za sigurnu budućnost i karijeru u jednoj od najperspektivnijih profesija ovog stoljeća.

Izuzetna mi je čast što sam mogao sudjelovati u izgradnji i pozicioniranju OVB-a kao tržišnog lidera za osobne financije i omogućiti mladim ljudima perspektivnu poslovnu budućnost i karijeru te tako izgraditi brojna prijateljstva.

Vaš kontakt OVB u Zagrebu

Financijski plan koji Vam štedi vrijeme i novac

U Hrvatskoj i u Zagrebu prisutni smo već više od 20 godina i sa 100.000 zadovoljnih klijenata tržišni smo lider za sveobuhvatne financijske usluge.

Posjetite i Vi naš moderan ured u srcu Maksimira i uz kavu provjerite što sve možemo učiniti za Vas. Očekuje Vas visoko kvalificirani i licencirani tim financijskih planera s dugogodišnjim iskustvom, koji će u prvom koraku zajedno s Vama, snimiti Vašu trenutnu situaciju i ispitati Vaše želje i potrebe. U sljedećem koraku, nakon obrade svih podataka, naš planer će Vam predložiti individualna rješenja za ostvarivanje Vaših ciljeva i ukazati na potencijalne uštede.

Kroz suradnju s mnogim osiguravajućim društvima, bankama i ostalim financijskim institucijama dosada smo omogućili našim klijentima velike financijske uštede kod premija osiguranja i rata kredita.

Teme kao - mirovinska skrb, zdravstvena osiguranja, financiranje nekretnina i reprogramiranje stambenih kredita, najčešće su teme koje zanimaju hrvatske građane, ali i štednje za stipendije, autoosiguranja i isplate u slučaju težih oboljenja.

Vaša prednost je da imate sve financijske usluge pod jednim krovom i osobnog financijskog planera koji zajedno s Vama brine o Vašem novcu i Vašoj budućnosti.

Iskoristite i Vi našu besplatnu uslugu i uvjerite se u moguće prednosti.

Miro Prskalo
Landesdirektor za OVB

Miro Prskalo

Senior Landesdirektor za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Hondlova 2/1
10000 Zagreb

Miro Prskalo

Senior Landesdirektor za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Hondlova 2/1
10000 Zagreb

Kontaktiranje OVB-a u Zagreb

Molim Vas predložite mi termin za osobni intervju.
 :