Martin Prodan

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Dođi odmah:
48260 Križevci
Ul. Petra Preradovića 4

Razgovarajte s nama telefonom:
Phone: +385 95 355 1290

Pišite nam poštom:

ured.prodan@hr.ovb.eu

 

Kontaktiranje OVB-a u Križevci

Kontaktirajte nas

Osobne podatke

Osobni podaci prikupljeni na ovoj stranici koriste se u svrhu odgovora na upit te ih u druge svrhe ne koristimo niti prosljeđujemo bio kome izvan grupe OVB.

Voditelj obrade: OVB Hrvatska - dpo@ovb.hr

Vaše podatke čuvamo samo toliko dugo koliko traje obrada za navedenu svrhu, a suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku slanjem e-mail poruke na navedenu adresu, nakon čega ćemo Vaše podatke trajno izbrisati. Sve osobne podatke prikupljene na ovoj web stranici obrađujemo u skladu s našom Izjavom privatnosti.

Uz višegodišnji rad u svijetu financija, napokon radim u firmi gdje svakom potencijalnom klijentu mogu ponuditi optimalno rješenje za njegove želje i ciljeve te mu naći uštedu na proizvodima koje možda već koristi.

Postoje povijesni trenuci u kojima budućnost mijenja svijet. A to je SADA! Zato smo se mi u OVB-u prilagodili budućnosti te smo od sada dostupni svakom klijentu, u bilo kojem dijelu svijeta, ONLINE.

S velikim i sigurnim povjerenjem nam se možete obratiti putem društvenih mreža i online aplikacija, ali i putem e-maila i telefona/mobitela.

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića.  više

Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka.