Petra Marušić

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Dođi odmah:
47300 Ogulin
Vladimira Nazora 18

Razgovarajte s nama telefonom:
Phone: +385 98 1848967

Pišite nam poštom:

petra.marusic@hr.ovb.eu

 

Kontaktiranje OVB-a u Ogulinu

Kontaktirajte nas

Osobne podatke

Osobni podaci prikupljeni na ovoj stranici koriste se u svrhu odgovora na upit te ih u druge svrhe ne koristimo niti prosljeđujemo bio kome izvan grupe OVB.

Voditelj obrade: OVB Hrvatska - dpo@ovb.hr

Vaše podatke čuvamo samo toliko dugo koliko traje obrada za navedenu svrhu, a suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku slanjem e-mail poruke na navedenu adresu, nakon čega ćemo Vaše podatke trajno izbrisati. Sve osobne podatke prikupljene na ovoj web stranici obrađujemo u skladu s našom Izjavom privatnosti.

OVB u Ogulinu

Četiri godine kontinuiranog rada s klijentima ovog kraja rezultiralo je u u siječnju 2019 otvaranjem OVB Ureda Ogulin.

Svakodnevna praksa  upućuje na činjenicu da je potreba za planiranjem osobnih financija u Hrvatskoj sve veća. Klijenti žele ciljane i personalizirane informacije za određenu financijsku potrebu, žele svoj vlastiti plan kako od novaca koji zarađuju realizirati kratkoročne, srednjoročne i dugoročne ciljeve, žele mijenjati svoje navike upravljanja novcem i učiniti život kvalitetnijim za sebe i svoje bližnje.

Prednosti OVB financijskog planiranja su profesionalni i individualni pristup svakom klijentu, selekcija informacja sa tržišta financija koje su bitne za potrebu klijenta i izrada financijskog plana koji vodi ka realizaciji. Kao najveću prednost smatram mogućnost da financije klijenta vodimo dugoročno. Kako se mijenja život, mijenjaju se i potrebe, ciljevi, želje klijenta.

Naš zadatak  je da klijent  za svaku svoju potrebu dobije optimalno rješenje. Rješenje koje će klijentu uštedjeti  i vrijeme i novac.

Vaš kontakt OVB u Ogulinu

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića.  više

Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka.