Naše usluge

Nudimo Vam usluge kao čovjek čovjeku. »Usluga za nas znači biti u Vašoj blizini kad god Vam zatrebamo.«

»Život nije nešto što možete planirati – no fleksibilna rješenja jesu.«

Kao osobni partner u području financija želimo Vam biti individualna podrška na putu prema malim i velikim ciljevima. Nudimo Vam rješenja kao čovjek čovjeku. Bez obzira radi li se o pitanjima, problemima ili kritikama: uvijek smo tu za Vas.

Vašim se željama najradije posvećujemo u osobnom razgovoru. Tako možemo najlakše shvatiti Vašu situaciju i ponuditi Vam najbolja, individualna rješenja. Na putu prema Vašim financijskim ciljevima i željama pružamo Vam kompetentnu podršku – Vaš OVB tim. Vaš financijski planer angažirat će svoj lokalni tim, tim iz središnjice tvrtke i naše premium partnere, a sve kako bi Vam mogli ponuditi najbolja rješenja.

Financijski planeri

U Vašoj blizini

  • Osobno financijsko planiranje
  • Struktura
  • Vaši ciljevi
  • Strategije po mjeri
  • Rješenja

Središnjica

Zagreb

  • Upravljanje
  • Administracija
  • Opće informacije
  • Logistika
  • Tehnička rješenja

Pronađite najbližeg financijskog planera

Vaš osobni planer može brzo i fleksibilno doći do Vas – a to će najlakše ostvariti ako se nalazi u Vašoj blizini. Imamo 1.000 planera u području financiranja, tako da će se jedan od njih uvijek naći u Vašoj blizini – Pomoću tražilice na našoj internetskoj stranici lako ćete naći onoga koji Vam najbolje odgovara. Jednostavno upišite poštanski broj i ponudit će Vam se najbliži sugovornici kod kojih možete ugovoriti osobni termin.

Kako bi Vam mogao izraditi što bolji financijski plan, Vaš financijski planer nije sam, nego uz sebe ima lokalni tim. Članovi tima raspolažu različitim razinama iskustva i različitim specijalizacijama, što će im omogućiti da zajedno pronađu rješenje koje će Vam najbolje odgovarati.

Najjednostavnije je posjetiti ga u njegovu uredu.

Ako želite, doći će porazgovarati s Vama u Vaša četiri zida.

Dogovorite termin na neutralnom mjestu, negdje gdje se osjećate ugodno, primjerice u kafiću.

Pronađite svog osobnog financijskog planera!

Podržavamo vas u ostvarenju vaših snova pružajući vam poštenu dozu strasti i empatije. Naš financijski posrednik vam uvijek i svugdje stoji na raspolaganju: bilo u nekom od brojnih OVB-ovih ureda, bilo kod vas kod kuće ili u vašem omiljenom kafiću. Vaše potrebe u pogledu financija, osiguranja i dobrovoljnog mirovinskog osiguranja uvijek su nam na prvom mjestu.

Središnjica u Zagrebu

Iza Vašeg financijskog planera i njegova lokalnog tima stoji okosnica društva: naša središnjica, naša centrala. Osim o administrativnim poslovima, centrala vodi brigu i o odabiru naših premium partnera. Temeljem savjesnog odabira proizvoda i partnera jamčimo Vam prvorazredne ponude u skladu s našim visokim standardima. Baš poput Vašeg financijskog planera, centrala će rado saslušati Vaša pitanja, sugestije ili druge probleme koji Vas muče. Ona Vam uz to stoji na raspolaganju ako Vam se dogodi da ne možete ostvariti kontakt sa svojim planerom. Kontaktirajte nas  e-poštom, telefonom ili nas posjetite na društvenim mrežama.

Razgovarajte s nama

Preko naših profila na društvenim mrežama možete brzo i sažeto dobiti odgovore na svoja pitanja.

Putem telefona možete ostvariti kontakt s našim kolegicama i kolegama koji uvijek imaju vremena za Vas te će se osobno posvetiti Vašim upitima.

Uvijek smo tu za Vas. Telefon: 00385/1/2396-800