Toni Tabako

Financial Advisor za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Dođi odmah:
51000 Rijeka
Jadranski Trg 1

Razgovarajte s nama telefonom:
Phone: + 385 51 313002

Pišite nam poštom:

toni.tabako@hr.ovb.eu

 

Kontaktiranje OVB-a u Rijeci

Kontaktirajte nas

Osobne podatke

Osobni podaci prikupljeni na ovoj stranici koriste se u svrhu odgovora na upit te ih u druge svrhe ne koristimo niti prosljeđujemo bio kome izvan grupe OVB.

Voditelj obrade: OVB Hrvatska - dpo@ovb.hr

Vaše podatke čuvamo samo toliko dugo koliko traje obrada za navedenu svrhu, a suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku slanjem e-mail poruke na navedenu adresu, nakon čega ćemo Vaše podatke trajno izbrisati. Sve osobne podatke prikupljene na ovoj web stranici obrađujemo u skladu s našom Izjavom privatnosti.

OVB u Rijeci

OVB ured u Rijeci otvoren je 2010. godine te uspješno posluje pod vodstvom Morane Grgurić i Tonija Tabaka. Od 1. siječnja 2016. godine nalazimo se u novouređenom prostoru na adresi Vatroslava Lisinskog 2.

Cilj je našim klijentima pružiti cjelovita rješenja u svim financijskim pitanjima i područjima te osigurati kvalitetno i kvalificirano višetematsko financijsko planiranje i podršku.

Analizom postojeće situacije svakog pojedinca te individualno krojenim rješenjima osiguravamo optimizaciju postojećih obaveza te samim time značajne uštede. Neovisno radi li se o rješavanju stambenog pitanja i financiranju nekretnine, privatnoj mirovinskoj skrbi, zaštiti zdravlja ili imovine kao i brojnim drugim temama, naši financijski planeri će Vam osigurati optimalne uvjete te svojim iskustvom i podrškom omogućiti učinkovito i jednostavno rješavanje svih financijskih potreba.

Vaš kontakt OVB u Rijeci

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića.  više

Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka.