Kročenje novim putevima

Tražimo za naš tim nove osobe koje će se zalagati svom svojom snagom i strašću.

Prijavite se sada

Imate li osobnost planera? Započnite onda svoju budućnost kao financijski planer OVB-a.

Naš cilj kao jednog od vodećih društava za financijske usluge u Europi je osobno i dugoročno praćenje naših klijenata vezano za sva financijska pitanja, pitanja skrbi i osiguranja – na ljudskoj razini. Jer mi nismo samo pružatelji usluga, već i osobe od povjerenja za naše klijente koje im u svako doba stoje na raspolaganju.  Empatijom, iskustvom i stručnošću pomažemo našim klijentima da se približe ostvarenju svojih osobnih ciljeva i želja.

100.000

više od 100.000 klijenata u Hrvatskoj

>316

profesionalnih financijskih planera u Hrvatskoj

16

prisutan u 16 država diljem Europe

100

više od 100 partnerskih društava u Europi

Uvijek radimo u timu

Planiranje se kod nas uvijek provodi ravnopravno i usmjereno prema rješenju, u suradnji s klijentom i timom. Kvaliteta našeg planiranja temelji se na razmjeni s kolegama, uzajamnoj podršci i obogaćivanju. Zajednički uredi omogućuju brzu reakciju i fleksibilnu suradnju na licu mjesta. Lokalni timovi financijskih planera međusobno se osposobljavaju za najbolje rezultate. To je prednost za naše planere i naše klijente.

Radimo sa srcem i razumom

Naši financijski planeri su dugoročno i fleksibilno tu za svoje klijente. Razumiju što ih pokreće, imaju odgovore na njihova pitanja i pronalaze smislena rješenja. U tome smo dobri, jer naši financijski planeri vole to što rade i predano prilaze svakom zadatku. Kod nas rade ljudi koji razumiju sveobuhvatno planiranje i istovremeno s puno razumijevanja rade sa svojim klijentima. Rezultat svega toga je dugoročna suradnja koja se temelji na povjerenju i od koje profitiraju i naši klijenti i naši financijski planeri.

Što Vam nudi posao financijskog planera OVB-a?

Fleksibilnost, samoodređenje i smisao – to su glavne značajke koje rad u OVB-u čine tako posebnim. Samo Vaša predanost odlučuje o tome koliko ćete napredovati kod nas. Ako više ne želite provoditi monotone radne dane te volite raditi s kompetentnim i ljubaznim kolegama, onda smo mi pravo mjesto za Vas.

Vaše prednosti

 

Prijavi se odmah

Polja označena znakom * moraju biti ispunjena kako bismo mogli obraditi Vašu prijavu.

Dopušteni formati: PDF, Word, ZIP, OpenOffice, OpenDocument, JPG, PNG, BMP | Maksimalno 20 MB