Ivana Beljo Pribanović

Bezirksdirektorica za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Dođi odmah:
23000 Zadar
VII. Domobranske pukovnije 1

Razgovarajte s nama telefonom:
Phone: +385 95 9098919

Pišite nam poštom:

ivana.beljo.pribanovic@hr.ovb.eu

 

Kontaktiranje OVB-a u Zadru

Kontaktirajte nas

Osobne podatke

Osobni podaci prikupljeni na ovoj stranici koriste se u svrhu odgovora na upit te ih u druge svrhe ne koristimo niti prosljeđujemo bio kome izvan grupe OVB.

Voditelj obrade: OVB Hrvatska - dpo@ovb.hr

Vaše podatke čuvamo samo toliko dugo koliko traje obrada za navedenu svrhu, a suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku slanjem e-mail poruke na navedenu adresu, nakon čega ćemo Vaše podatke trajno izbrisati. Sve osobne podatke prikupljene na ovoj web stranici obrađujemo u skladu s našom Izjavom privatnosti.

OVB u Zadru

Zadnjih par godina interes klijenata za kvalitetnijim upravljanjem financijama znatno se povećao te se sve češće pravne i fizičke osobe obraćaju financijskim planerima tvrtke OVB Allfinanz kako bi uz njihovu stručnu pomoć pronašli najoptimalnija rješenja na nepreglednom tržištu. Od financijskih planera klijenti traže stručan i kvalitetan plan usmjeren prema potrebama klijenta, a ujedno, prilagodljiv tržišnim promjenama. Zbog preglednosti tržišta osnivači tvrtke OVB Allfinanz davne 1970-te u Kölnu uočili su potrebu za neovisnim financijskim planiranjem te zbog toga začeli ideju "Allfinanza".

Uz sve navedeno, financijski planeri s našim klijentima grade poslovni odnos temeljen na povjerenju i dugoročnom zadovoljstvu.

Vaš kontakt OVB u Zadru

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića.  više

Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka.