Dejan Šušak

Regionaldirektor za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Dođi odmah:
10090 Zagreb
Nova galerija - Zagrebačka avenija 104

Razgovarajte s nama telefonom:
Phone: +385 91 5414624

Pišite nam poštom:

ured.susak@hr.ovb.eu

 

Kontaktiranje OVB-a u Zagrebu

Kontaktirajte nas

Osobne podatke

Osobni podaci prikupljeni na ovoj stranici koriste se u svrhu odgovora na upit te ih u druge svrhe ne koristimo niti prosljeđujemo bio kome izvan grupe OVB.

Voditelj obrade: OVB Hrvatska - dpo@ovb.hr

Vaše podatke čuvamo samo toliko dugo koliko traje obrada za navedenu svrhu, a suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku slanjem e-mail poruke na navedenu adresu, nakon čega ćemo Vaše podatke trajno izbrisati. Sve osobne podatke prikupljene na ovoj web stranici obrađujemo u skladu s našom Izjavom privatnosti.

OVB u Zagrebu

Izbor karijernog razvoja na području financija kao planer za financijske planove i koncepte najbolji je životni potez na mom poslovnom putu. Za takvo ostvarenje potrebna Vam je podrška tvrtke koja Vas u tome može pratiti i dati Vam priliku kako bi se mogli maksimalno razviti na svom karijernom putu u ovoj izrazito bitnoj branši koja je u fazi rasta već godinama.

Tvrtka OVB Allfinanz je najbolji izbor u ovoj branši kao vodeća tvrtka na području Republike Hrvatske i Europe. Takva Vam se prilika ukaže eventualno jednom u životu, a Vi je u tom trenutku trebate prepoznati i iskoristiti. U ovom poslu izgrađujete samog sebe, učite ukorak sa kompleksnim i zahtjevnim tržištem, stalno ste na izvoru novih i korisnih informacija koje klijentima mogu promijeniti cijeli život kvalitetnim financijskim rješenjem.

Najveća nagrada u ovom poslu je pomaganje klijentima te izgradnja samog sebe i odnosa s kolegama što ovaj posao čini jednim od najsvestranijih poslova.

U ovom poslu nema granica jer granica je tamo gdje ste je Vi sami sebi zacrtali.

Vaš kontakt OVB u Zagrebu

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića.  više

Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka.