Ivica Brlić

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Dođi odmah:
10000 Zagreb
Augusta Harambašića 20, (1.kat)

Razgovarajte s nama telefonom:
Phone: +385 95 5435025

Pišite nam poštom:

ivica.brlic@hr.ovb.eu

 

Kontaktiranje OVB-a u Zagrebu

Kontaktirajte nas

Osobne podatke

Osobni podaci prikupljeni na ovoj stranici koriste se u svrhu odgovora na upit te ih u druge svrhe ne koristimo niti prosljeđujemo bio kome izvan grupe OVB.

Voditelj obrade: OVB Hrvatska - dpo@ovb.hr

Vaše podatke čuvamo samo toliko dugo koliko traje obrada za navedenu svrhu, a suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku slanjem e-mail poruke na navedenu adresu, nakon čega ćemo Vaše podatke trajno izbrisati. Sve osobne podatke prikupljene na ovoj web stranici obrađujemo u skladu s našom Izjavom privatnosti.

OVB u Zagrebu

Već više od 14 godina izrađujemo financijske planove za klijente o njihovim financijama na osnovu analize ciljeva, želja, te mogućnosti. Nalazimo rješenja za sve oblike financiranja vlasništva, financijske skrbi za obitelj, školovanja djece te zdravstvene i privatne mirovinske skrbi.

Istaknut ćemo i prikazati Vaš financijski plan koji će omogućiti ostvarenje Vaših ciljeva. Odrediti ćemo smjernice kojih se morate pridržavati kako bi uspješno financijski planirali. Nudimo Vam mogućnost da iskoristite sve prednosti financijskog i kapitalnog tržišta te stvorite uvjete da novac radi za Vas. Izgradnjom AKTIVE i s vremenom stvaranjem pasivnih prihoda oslobađate svoje vrijeme za uživanje u životu. Nudimo Vam sastanak, razgovor o budućnosti i mogućnostima. Svi žele bolju budućnosti, stoga idemo zajedno stvoriti temelje i plan provesti u praksu.

Nemojte za 20 godina razmišljati što ste mogli promijeniti u prošlosti!

Sada donesite ispravne odluke te nam se obratite s povjerenjem!

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića.  više

Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka.