Josef Čihak

Landesdirektor za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Dođi odmah:
10000 Zagreb
Maksimirska 96 / polukat

Razgovarajte s nama telefonom:
Phone: 099 / 8768 978

Pišite nam poštom:

j.cihak@hr.ovb.eu

 

Kontaktiranje OVB u Zagrebu

Kontaktirajte nas

Osobne podatke

Osobni podaci prikupljeni na ovoj stranici koriste se u svrhu odgovora na upit te ih u druge svrhe ne koristimo niti prosljeđujemo bio kome izvan grupe OVB.

Voditelj obrade: OVB Hrvatska - dpo@ovb.hr

Vaše podatke čuvamo samo toliko dugo koliko traje obrada za navedenu svrhu, a suglasnost možete povući u bilo kojem trenutku slanjem e-mail poruke na navedenu adresu, nakon čega ćemo Vaše podatke trajno izbrisati. Sve osobne podatke prikupljene na ovoj web stranici obrađujemo u skladu s našom Izjavom privatnosti.

OVB u Zagrebu

Višegodišnja suradnja s OVB-om u radu s klijentima donijela mi je veliku osobnu satisfakciju jer je izuzetno lijep osjećaj informacijama pomoći građanima Republike Hrvatske da ostvare svoje želje i ciljeve. Zato svoj posao doživljavam kao socijalno poslanje. Građane najčešće zanima kako da u okviru svojih financijskih mogućnosti pripreme bolje uvjete za sebe i svoje obitelji u budućnosti po pitanju: sigurnosti, zaštite od izostanka prihoda, mirovinske i zdravstvene skrbi, štednje ili investicije.

Budući da svi imamo egzistencijalne potrebe i da nas svakako interesira kako ih omogućiti i ostvariti, ova profesija koja građanima štedi vrijeme i novac, tražena je i ima svoje respektabilno mjesto na tržištu.

Zalažemo se za osoban i neovisan pristup svakom klijentu i zato otkrijte prednosti financijskog planiranja! Nemojte više tražite, započnite danas!

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića.  više

Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka.