Advisor image OVB

Krešimir Tomorad — Zaprešić

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Ljudi često sami sebi postavljaju granice, a mi im pomažemo da ih pomaknu i prijeđu.

U ovom poslu iskrenost i povjerenje temelj su uspješne suradnje i odnosa. Izrađivati financijski plan i pomagati klijentima u uspješnom raspolaganju njihovim financijama velika je privilegija, ali i odgovornost koja izgrađuje ne samo naš međusobni odnos već i nas same, što ovaj posao čini iznimno interesantnim i svestranim.

Stupiti u kontakt

Planiram sustavno

Analiza, financijsko planiranje i usluga – to su sastavni dijelovi naše usluge. Počinjemo s analitičkim razgovorom tijekom kojeg si uzimam dovoljno vremena da vas upoznam: Kako izgleda vaša financijska situacija? Imate li planove za budućnost? Koje su vaše želje i vaši ciljevi? Na temelju toga slijedi razgovor u kojem vam predstavljam financijsko rješenje prilagođeno vašim individualnim potrebama. Kako biste planiranje svojih financija uvijek prilagodili svojim trenutačnim životnim okolnostima, osim toga redovito imamo intervjue s vama.

Želite li poslovno krenuti novim putevima? Onda počnite svoju karijeru kod nas!

Fleksibilnost, autonomija te smislena i svrhovita zadaća koja ispunjava – to je ono što čini posao OVB-ovog financijskog planera tako posebnim.
Isključivo vaš angažman odlučuje o tome koliko ćete daleko napredovati kod nas. Ako vam se više ne sviđa jednolična radna svakodnevica i ako umjesto toga želite biti samostalni i istovremeno surađivati s kompetentnim i simpatičnim kolegama, kod nas ste na pravom mjestu.

Advisor image OVB

Krešimir Tomorad

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Ulica Mihovila Krušlina 18
10290 Zaprešić

Krešimir Tomorad

Financial Consultant za OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Ulica Mihovila Krušlina 18
10290 Zaprešić

Kontaktiranje OVB-a u Zaprešić


Molim Vas predložite mi termin za osobni intervju.
 :