Naše financijsko planiranje

Pri našem financijskom planiranju ništa ne prepuštamo slučaju: pomoću uspješnog spoja sustavnosti i empatije uvijek dolazimo do rezultata koji najbolje odgovaraju našim klijentima.

Čovjek, a ne stroj – prednosti osobnog financijskog planiranja

Naravno, planiranje bismo u današnje vrijeme mogli prepustiti računalu – no mi to ne želimo. Naime, bitovi i bajtovi omogućuju analizu brojeva i izračun vjerojatnosti, ali ne mogu razumjeti Vaše osjećaje, želje ili snove.

Kada je riječ o Vašoj financijskoj budućnosti, nema alternative za osobno financijsko planiranje. Naši stručnjaci za financiranje pomoći će Vam u životu pronaći prava rješenja za Vaše probleme. Na njihovu podršku možete računati u svako vrijeme, bilo u Vašem omiljenom kafiću, kod Vas doma ili u uredu OVB-a.

Naše je financijsko planiranje sustavno.

Tijekom analize naši planeri posvećuju puno vremena tome upoznavanju svakog klijenta: kakva je Vaša financijska situacija? Imate li već planove za budućnost? Kako izgledaju Vaše želje i Vaši ciljevi? U individualnom razgovoru objašnjavamo odgovarajuće financijsko rješenje, koje je prilagođeno individualnim potrebama svakog klijenta. Za to biramo isključivo proizvode pouzdanih i financijski snažnih partnera. Naše je planiranje dugoročno. Kako bismo financijsko planiranje prilagodili aktualnim životnim prilikama svojih klijenata, nudimo redovite servisne razgovore.

Zajedno do rješenja

Dvije glave znaju više od jedne. Zato naši planeri nikada ne rade sami. O rezultatima prvog razgovora s klijentom uvijek se raspravlja u lokalnom timu. Na taj se način može objediniti znanje različitih financijskih planera kako bi Vam se ponudilo najbolje, a ne najjednostavnije rješenje. Tijekom individualnog razgovora neće Vam dakle nikada biti ponuđen rezultat pojedinca, nego cjelokupno financijsko znanje OVB-ovog tima.

Pronađite svog osobnog financijskog planera!

Podržavamo vas u ostvarenju vaših snova pružajući vam poštenu dozu strasti i empatije. Naš financijski posrednik vam uvijek i svugdje stoji na raspolaganju: bilo u nekom od brojnih OVB-ovih ureda, bilo kod vas kod kuće ili u vašem omiljenom kafiću. Vaše potrebe u pogledu financija, osiguranja i dobrovoljnog mirovinskog osiguranja uvijek su nam na prvom mjestu.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića. Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka. više