Naše financijsko planiranje

Pri našem financijskom planiranju ništa ne prepuštamo slučaju: pomoću uspješnog spoja sustavnosti i empatije uvijek dolazimo do rezultata koji najbolje odgovaraju našim klijentima.

Čovjek, a ne stroj – prednosti osobnog financijskog planiranja

Naravno, planiranje bismo u današnje vrijeme mogli prepustiti računalu – no mi to ne želimo. Naime, bitovi i bajtovi omogućuju analizu brojeva i izračun vjerojatnosti, ali ne mogu razumjeti Vaše osjećaje, želje ili snove.

Kada je riječ o Vašoj financijskoj budućnosti, nema alternative za osobno financijsko planiranje. Naši stručnjaci za financiranje pomoći će Vam u životu pronaći prava rješenja za Vaše probleme. Na njihovu podršku možete računati u svako vrijeme, bilo u Vašem omiljenom kafiću, kod Vas doma ili u uredu OVB-a.

Naše je financijsko planiranje sustavno.

Tijekom analize naši planeri posvećuju puno vremena tome upoznavanju svakog klijenta: kakva je Vaša financijska situacija? Imate li već planove za budućnost? Kako izgledaju Vaše želje i Vaši ciljevi? U individualnom razgovoru objašnjavamo odgovarajuće financijsko rješenje, koje je prilagođeno individualnim potrebama svakog klijenta. Za to biramo isključivo proizvode pouzdanih i financijski snažnih partnera. Naše je planiranje dugoročno. Kako bismo financijsko planiranje prilagodili aktualnim životnim prilikama svojih klijenata, nudimo redovite servisne razgovore.

»Željela bih pohvaliti Vaše službenice koje su mi bile posrednice za realizaciju kredita preko APN-a. Dame se odlično služe svim kanalima tehnologije kako bi bile što ažurnije, odgovaraju odmah, učinkovite su, angažirane, stručne i kulturne. Svakako imam za njih samo riječi hvale i preporuku za njih!«

Ines C.

»Zastupnik Silvije je bio iznimno profesionalan i ljubazan. Osjećali smo se vrlo ugodno u suradnji s njim te ćemo ga sigurno preporučiti svojim prijateljima koji budu imali potrebe za osiguranjem i sličnim uslugama.«

Doris Pinčić, voditeljica, filmska i kazališna glumica, Velika Mlaka

»Kao dugogodišnji klijent, izrazito sam zadovoljna pristupom, odnosom i lju- baznošću svih djelatnika OVB-a. Njihov profesionalizam i pravovremeni financijski plan omogućili su mi da se osjećam sigurno i pomogli da bolje isplaniram svoju budućnost.«

Maja Pavela, Zagreb

»Ovim vam se putem obraćam kako bih izrazila svoje nadasve pozitivno iskustvo suradnje s OVB-om odnosno gospođom Petrom Marušić. Imali smo priliku surađivati u dva navrata (2017..  i ove godine) i oba smo puta tako ‘bezbolno’ i bez ikakvog stresa i komplikacija podigli kredit, iako predmet baš i nije bio najjednostavniji. U današnje je vrijeme rijetkost naći stručnjaka koji je toliko upućen u ono čime se bavi i svojom nas je pripremljenošću, znanjem i poznavanjem materije osvojila na prvu. Petra nam je u svakom trenu davala točne i ažurne informacije i na sve je naše upite odgovarala gotovo u realnom vremenu, pa čak i kad nije bilo uobičajeno radno vrijeme. Komunikacija s bankom je također tekla glatko jer je sve što nam je bilo potrebno bilo na vrijeme pripremljeno i dostavljeno. Svim prijateljima koji imaju potrebu za bilo kakvom vrstom financijskog planiranja preporučamo da se svakako jave Petri, što je i najbolja potvrda našeg zadovoljstva ovom suradnjom. Sve pohvale za Petru i ako su vam svi suradnici poput nje, poslovat ćete još dugo i uspješno.«  

Kristina Ivanišević, Zagreb

Zajedno do rješenja

Dvije glave znaju više od jedne. Zato naši planeri nikada ne rade sami. O rezultatima prvog razgovora s klijentom uvijek se raspravlja u lokalnom timu. Na taj se način može objediniti znanje različitih financijskih planera kako bi Vam se ponudilo najbolje, a ne najjednostavnije rješenje. Tijekom individualnog razgovora neće Vam dakle nikada biti ponuđen rezultat pojedinca, nego cjelokupno financijsko znanje OVB-ovog tima.

Pronađite svog osobnog financijskog planera!

Podržavamo vas u ostvarenju vaših snova pružajući vam poštenu dozu strasti i empatije. Naš financijski posrednik vam uvijek i svugdje stoji na raspolaganju: bilo u nekom od brojnih OVB-ovih ureda, bilo kod vas kod kuće ili u vašem omiljenom kafiću. Vaše potrebe u pogledu financija, osiguranja i dobrovoljnog mirovinskog osiguranja uvijek su nam na prvom mjestu.