Naši partneri

OVB je zahvaljujući dovoljnom broju kvalitativno provjerenih partnera te ponudama proizvoda u odličnoj poziciji kako bi za različite potrebe klijenata ponudio odgovarajuća rješenja.

Naši partneri

Elementarni dio koncepta uspjeha OVB-a su naši partneri. Ovdje govorimo o brojnim dugogodišnjim vezama koje se temelje na dubokom međusobnom povjerenju, visokim standardima kvalitete i učinkovitoj suradnji. Zajedno slijedimo cilj kako bismo naše klijente doveli korak bliže njihovom osobnom zadovoljstvu.

Naši partneri

S našim partnerima povezuje nas partnerstvo koje traje godinama pa i desetljećima, a temelji se na povjerenju i uspješnoj suradnji. Pritom kompetentnost, kvaliteta, pouzdanost i fleksibilnost određuju našu poslovnu suradnju.

S proizvodima naših partnerskih društava financijski planeri OVB-a mogu individualno i fleksibilno, sukladno potrebama klijenata, pripremiti ciljana rješenja.

Pregled

»Što za mene znači biti partner OVB-a?«

Lukas Oliver Pavić, predsjednik Uprave UNIQA osiguranja

»Uspješna suradnja s dugogodišnjim partnerom zahtijeva kontinuirano ulaganje vremena, truda i pažnje. OVB je važan partner s kojim UNIQA već godinama uspješno surađuje jer dijelimo zajedničke vrijednosti: profesionalnost, stručnost i posvećenost svakom klijentu s kojima njegujemo dugoročne odnose temeljene na povjerenju. U partnerstvu s OVB-om brojnim smo klijentima pružili osigurateljne usluge po njihovoj mjeri i vjerujemo da će se naša suradnja uspješno jačati i dalje.«

Krešimir Limpić, član Uprave Merkur osiguranja d.d.

»OVB Allfinanz Croatia d.o.o. i Merkur osiguranje d.d. uspješno surađuju već od 1999. godine. Ova dugogodišnja partnerska veza temelji se na međusobnom povjerenju i zajedničkom cilju pružanja vrhunske osigurateljne zaštite klijentima.

Merkur osiguranje prepoznaje OVB kao pouzdanog partnera koji nudi inovativne i kvalitetne proizvode. OVB se ističe svojim stručnim financijskim savjetovanjem, s posebnim naglaskom na pružanju adekvatne financijske zaštite. Zajednički pristup je usmjeren na individualne potrebe klijenata, posebno u područjima osiguranja života i zdravlja.

Suradnja između OVB Allfinanz Croatia d.o.o. i Merkur osiguranja d.d. donosi brojne prednosti klijentima koji time imaju pristup širokom spektru osigurateljnih proizvoda i usluga prilagođenih svojim specifičnim potrebama. OVB i Merkur osiguranje zajedno rade na pronalaženju najboljih rješenja za klijente, osiguravajući im optimalnu financijsku sigurnost i zaštitu.

Zajednička vizija je osigurati da svaki klijent dobije najbolje moguće rješenje za svoje potrebe i ciljeve.

U budućnosti, OVB i Merkur osiguranje nastavit će jačati svoju suradnju kako bi zajedno pružili vrhunsku financijsku i osigurateljnu zaštitu klijentima u Hrvatskoj.«

Sanel Volarić, predsjednik Uprave Groupama osiguranja

»Temeljem višedesetljenog pozitivnog iskustva rada s OVB mogu istaknuti da nam je fokus oduvijek bio na prepoznavanju potreba naših klijenata te kreiranju proizvoda i pronalasku rješenja.

Stoga se radujem otvaranju suradnje između OVB i Groupama osiguranja, za koju sam uvjeren da će biti i uspješna i korisna za obje strane, ali da će donijeti i niz benefita za naše zajedničke klijente.«

Dražen Božić, Direktor Direkcije upravljanja mrežom OTP banke

»OTP banka i OVB Allfinanz zastupanje profesionalno vrlo uspješno surađuju još od svibnja 2014. godine vođeni zadovoljstvom klijenata koji koriste naše financijske usluge. U suradnji s vanjskim suradnicima OVB Allfinanz zastupanja smo razvili efikasan poslovni kanal koji nam omogućava dobivanje pravovremenih povratnih informacija o našim proizvodima i uslugama čime je osigurano unaprjeđenje naših usluga te porast volumena prodanih proizvoda.

Tijekom godina partnerstva uspostavljena je uska suradnja djelatnika OTP banke i vanjskih suradnika OVB-a na najvišoj razini koja počiva na dobroj educiranosti o proizvodima i procedurama OTP banke te efikasnoj komunikaciji na razini svakog klijenta. Posebno ističemo  uspješnost u ključnim regijama za poslovanje kao što su Zagreb i Zadar.

Pravo je zadovoljstvo surađivati s tako uspješnom tvrtkom te vjerujemo da će se naš siguran i stabilan poslovan odnos nastaviti graditi još dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo.«