Naši partneri

OVB je zahvaljujući dovoljnom broju kvalitativno provjerenih partnera te ponudama proizvoda u odličnoj poziciji kako bi za različite potrebe klijenata ponudio odgovarajuća rješenja.

Naši partneri

Elementarni dio koncepta uspjeha OVB-a su naši partneri. Ovdje govorimo o brojnim dugogodišnjim vezama koje se temelje na dubokom međusobnom povjerenju, visokim standardima kvalitete i učinkovitoj suradnji. Zajedno slijedimo cilj kako bismo naše klijente doveli korak bliže njihovom osobnom zadovoljstvu.

Naši partneri

S našim partnerima povezuje nas partnerstvo koje traje godinama pa i desetljećima, a temelji se na povjerenju i uspješnoj suradnji. Pritom kompetentnost, kvaliteta, pouzdanost i fleksibilnost određuju našu poslovnu suradnju.

S proizvodima naših partnerskih društava financijski planeri OVB-a mogu individualno i fleksibilno, sukladno potrebama klijenata, pripremiti ciljana rješenja.

Pregled

»Što za mene znači biti partner OVB-a?«

Robert Vrca, predsjednik Uprave Merkur osiguranja

OVB Allfinanz Croatia d.o.o.  i Merkur osiguranje d.d. - partneri od 1999. godine.

»Merkur osiguranje d.d. surađuje s OVB-om od samih početaka rada agencije u Hrvatskoj. Naša suradnja je omogućila brojnim ljudima da optimalno zaštite svoje individualne osigurateljne potrebe sigurnosti u najvažnijim životnim segmentima, a to su život i zdravlje naših klijenata i njihovih bližnjih. 

OVB se posebno ističe kao partner koji prepoznaje inovativne i kvalitetne proizvode koje u sklopu financijskog savjetovanja prezentira svojim klijentima s ciljem kreiranja adekvatne financijsko-osigurateljne skrbi.«

Sabine Usaty, predsjednica Uprave UNIQA osiguranja d.d.

OVB i UNIQA osiguranje godinama uspješno i kvalitetno surađuju. Dijelimo zajedničke vrijednosti: profesionalnost, stručnost i posvećenost svakom klijentu s kojima njegujemo dugoročne odnose temeljene na povjerenju. U partnerstvu s OVB-om brojnim smo klijentima pružili osigurateljne usluge po njihovoj mjeri i vjerujemo da ćemo u budućnosti nastaviti uspješnu suradnju u još većem obimu.

Dražen Božić, Direktor Direkcije upravljanja mrežom OTP banke

»OTP banka i OVB Allfinanz zastupanje profesionalno vrlo uspješno surađuju još od svibnja 2014. godine vođeni zadovoljstvom klijenata koji koriste naše financijske usluge. U suradnji s vanjskim suradnicima OVB Allfinanz zastupanja smo razvili efikasan poslovni kanal koji nam omogućava dobivanje pravovremenih povratnih informacija o našim proizvodima i uslugama čime je osigurano unaprjeđenje naših usluga te porast volumena prodanih proizvoda.

Tijekom godina partnerstva uspostavljena je uska suradnja djelatnika OTP banke i vanjskih suradnika OVB-a na najvišoj razini koja počiva na dobroj educiranosti o proizvodima i procedurama OTP banke te efikasnoj komunikaciji na razini svakog klijenta. Posebno ističemo  uspješnost u ključnim regijama za poslovanje kao što su Zagreb i Zadar.

Pravo je zadovoljstvo surađivati s tako uspješnom tvrtkom te vjerujemo da će se naš siguran i stabilan poslovan odnos nastaviti graditi još dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo.«

Ivan Krolo, član Uprave PBZ-a

»Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ)  dugogodišnji je partner s tvrtkom OVB Allfinanz zastupanje d.o.o. s kojom ima uspostavljenu vrlo kvalitetnu i uspješnu poslovnu suradnju još od 2010. godine.

Vjerujemo da ćemo i ubuduće nastaviti razvijati i još više unaprjeđivati našu zajedničku suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Također, koristim ovu prigodu kako bismo OVB-u čestitali 20. godišnjicu poslovanja u Republici Hrvatskoj.«

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića. Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka. više