Naši partneri

OVB je zahvaljujući dovoljnom broju kvalitativno provjerenih partnera te ponudama proizvoda u odličnoj poziciji kako bi za različite potrebe klijenata ponudio odgovarajuća rješenja.

Naši partneri

Elementarni dio koncepta uspjeha OVB-a su naši partneri. Ovdje govorimo o brojnim dugogodišnjim vezama koje se temelje na dubokom međusobnom povjerenju, visokim standardima kvalitete i učinkovitoj suradnji. Zajedno slijedimo cilj kako bismo naše klijente doveli korak bliže njihovom osobnom zadovoljstvu.

Naši partneri

S našim partnerima povezuje nas partnerstvo koje traje godinama pa i desetljećima, a temelji se na povjerenju i uspješnoj suradnji. Pritom kompetentnost, kvaliteta, pouzdanost i fleksibilnost određuju našu poslovnu suradnju.

S proizvodima naših partnerskih društava financijski planeri OVB-a mogu individualno i fleksibilno, sukladno potrebama klijenata, pripremiti ciljana rješenja.

Pregled

»Što za mene znači biti partner OVB-a?«

Robert Vrca, predsjednik Uprave Merkur osiguranja

OVB Allfinanz Croatia d.o.o.  i Merkur osiguranje d.d. - partneri od 1999. godine.

»Merkur osiguranje d.d. surađuje s OVB-om od samih početaka rada agencije u Hrvatskoj. Naša suradnja je omogućila brojnim ljudima da optimalno zaštite svoje individualne osigurateljne potrebe sigurnosti u najvažnijim životnim segmentima, a to su život i zdravlje naših klijenata i njihovih bližnjih. 

OVB se posebno ističe kao partner koji prepoznaje inovativne i kvalitetne proizvode koje u sklopu financijskog savjetovanja prezentira svojim klijentima s ciljem kreiranja adekvatne financijsko-osigurateljne skrbi.«

 

Sabine Usaty, predsjednica Uprave UNIQA osiguranja d.d.

OVB i UNIQA osiguranje godinama uspješno i kvalitetno surađuju. Dijelimo zajedničke vrijednosti: profesionalnost, stručnost i posvećenost svakom klijentu s kojima njegujemo dugoročne odnose temeljene na povjerenju. U partnerstvu s OVB-om brojnim smo klijentima pružili osigurateljne usluge po njihovoj mjeri i vjerujemo da ćemo u budućnosti nastaviti uspješnu suradnju u još većem obimu.

 

Dražen Božić, Direktor Direkcije upravljanja mrežom OTP banke

»OTP banka i OVB Allfinanz zastupanje profesionalno vrlo uspješno surađuju još od svibnja 2014. godine vođeni zadovoljstvom klijenata koji koriste naše financijske usluge. U suradnji s vanjskim suradnicima OVB Allfinanz zastupanja smo razvili efikasan poslovni kanal koji nam omogućava dobivanje pravovremenih povratnih informacija o našim proizvodima i uslugama čime je osigurano unaprjeđenje naših usluga te porast volumena prodanih proizvoda.

Tijekom godina partnerstva uspostavljena je uska suradnja djelatnika OTP banke i vanjskih suradnika OVB-a na najvišoj razini koja počiva na dobroj educiranosti o proizvodima i procedurama OTP banke te efikasnoj komunikaciji na razini svakog klijenta. Posebno ističemo  uspješnost u ključnim regijama za poslovanje kao što su Zagreb i Zadar.

Pravo je zadovoljstvo surađivati s tako uspješnom tvrtkom te vjerujemo da će se naš siguran i stabilan poslovan odnos nastaviti graditi još dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo.«

 

Ivan Krolo, član Uprave PBZ-a

»Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ)  dugogodišnji je partner s tvrtkom OVB Allfinanz zastupanje d.o.o. s kojom ima uspostavljenu vrlo kvalitetnu i uspješnu poslovnu suradnju još od 2010. godine.

Vjerujemo da ćemo i ubuduće nastaviti razvijati i još više unaprjeđivati našu zajedničku suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Također, koristim ovu prigodu kako bismo OVB-u čestitali 20. godišnjicu poslovanja u Republici Hrvatskoj.«