Naši partneri

OVB je zahvaljujući dovoljnom broju kvalitativno provjerenih partnera te ponudama proizvoda u odličnoj poziciji kako bi za različite potrebe klijenata ponudio odgovarajuća rješenja.

Naši partneri

Elementarni dio koncepta uspjeha OVB-a su naši partneri. Ovdje govorimo o brojnim dugogodišnjim vezama koje se temelje na dubokom međusobnom povjerenju, visokim standardima kvalitete i učinkovitoj suradnji. Zajedno slijedimo cilj kako bismo naše klijente doveli korak bliže njihovom osobnom zadovoljstvu.

Naši partneri

S našim partnerima povezuje nas partnerstvo koje traje godinama pa i desetljećima, a temelji se na povjerenju i uspješnoj suradnji. Pritom kompetentnost, kvaliteta, pouzdanost i fleksibilnost određuju našu poslovnu suradnju.

S proizvodima naših partnerskih društava financijski planeri OVB-a mogu individualno i fleksibilno, sukladno potrebama klijenata, pripremiti ciljana rješenja.

Pregled

»Što za mene znači biti partner OVB-a?«

Robert Vrca, predsjednik Uprave Merkur osiguranja

OVB Allfinanz Croatia d.o.o.  i Merkur osiguranje d.d. - partneri od 1999. godine.

»Merkur osiguranje d.d. surađuje s OVB-om od samih početaka rada agencije u Hrvatskoj. Naša suradnja je omogućila brojnim ljudima da optimalno zaštite svoje individualne osigurateljne potrebe sigurnosti u najvažnijim životnim segmentima, a to su život i zdravlje naših klijenata i njihovih bližnjih. 

OVB se posebno ističe kao partner koji prepoznaje inovativne i kvalitetne proizvode koje u sklopu financijskog savjetovanja prezentira svojim klijentima s ciljem kreiranja adekvatne financijsko-osigurateljne skrbi.«

Saša Krbavac, predsjednica Uprave UNIQA osiguranja d.d.

OVB i UNIQA osiguranje veže dugogodišnja uspješna i kvalitetna suradnja.

»U OVB-u smo pronašli izuzetno pouzdanog, odgovornog i maksimalno profesionalnog poslovnog partnera. Suradnici OVB-a se svojim bezrezervnim angažmanom, entuzijazmom, visokom profesionalnošću, stručnošću i s velikom pažnjom, posvećuju svakom klijentu kako bi prepoznali njegove potrebe. Nudeći kvalitetne proizvode i usluge prilagođene svakom pojedinom klijentu, grade dugoročne odnose s klijentima temeljene na povjerenju.

Svi žele graditi i održavati dugoročne odnose s klijentima i partnerima, ali samo rijetki u tome stvarno i uspijevaju. Jedna od takvih uspješnih tvrtki je upravo OVB.

Od srca čestitam cijelom OVB timu i veselim se našoj daljnjoj uspješnoj suradnji!«

Dražen Božić, Direktor Direkcije upravljanja mrežom OTP banke

»OTP banka i OVB Allfinanz zastupanje profesionalno vrlo uspješno surađuju još od svibnja 2014. godine vođeni zadovoljstvom klijenata koji koriste naše financijske usluge. U suradnji s vanjskim suradnicima OVB Allfinanz zastupanja smo razvili efikasan poslovni kanal koji nam omogućava dobivanje pravovremenih povratnih informacija o našim proizvodima i uslugama čime je osigurano unaprjeđenje naših usluga te porast volumena prodanih proizvoda.

Tijekom godina partnerstva uspostavljena je uska suradnja djelatnika OTP banke i vanjskih suradnika OVB-a na najvišoj razini koja počiva na dobroj educiranosti o proizvodima i procedurama OTP banke te efikasnoj komunikaciji na razini svakog klijenta. Posebno ističemo  uspješnost u ključnim regijama za poslovanje kao što su Zagreb i Zadar.

Pravo je zadovoljstvo surađivati s tako uspješnom tvrtkom te vjerujemo da će se naš siguran i stabilan poslovan odnos nastaviti graditi još dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo.«

Ivan Krolo, član Uprave PBZ-a

»Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ)  dugogodišnji je partner s tvrtkom OVB Allfinanz zastupanje d.o.o. s kojom ima uspostavljenu vrlo kvalitetnu i uspješnu poslovnu suradnju još od 2010. godine.

Vjerujemo da ćemo i ubuduće nastaviti razvijati i još više unaprjeđivati našu zajedničku suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Također, koristim ovu prigodu kako bismo OVB-u čestitali 20. godišnjicu poslovanja u Republici Hrvatskoj.«

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića. Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka. više