OVB Allfinanz Hrvatska

»Moji ciljevi i želje su nadohvat ruke – zahvaljujući OVB-u.«

Planiramo za Vas sveobuhvatno i individualno

Financije, preventivna skrb i osiguranje, teme su koje uvelike utječu na naš život – htjeli to mi ili ne. Ipak, malo je onih koji uspiju imati stvari pod kontrolom: tržište je kompleksno, proizvodi su mnogobrojni, a opcije još mnogobrojnije. Stoga je neizmjerno važno imati na svojoj strani stručnjaka koji će Vam pomoći u donošenju pravih odluka. Zato smo mi tu, OVB.

100.000

više od 100.000 klijenata

316

profesionalnih financijskih planera u Hrvatskoj

16

prisutan u 16 država diljem Europe

100

više od 100 partnerskih društava u Europi

»Najbolje financijsko planiranje zasniva se na strasti i kompetentnosti.«

U OVB-u rade isključivo predani i visokokvalificirani financijski planeri. Fokusirani su na izradu financijskih planova i znaju točno što rade. Svako sveobuhvatno financijsko planiranje odvija se sustavno u tri koraka. Tako klijent i financijski planer - jednostavno i transparentno – zajedno pronalaze najprikladnije rješenje. Financijski proizvodi koji se nude pomno se odabiru i udovoljavaju visokim standardima kvalitete. OVB surađuje s renomiranim partnerima unutar branše.

Na što mislimo kada govorimo o »sustavnom planiranju«.

Na početku izrade financijskog plana stoji naša analiza. Tijekom tog razgovora naš financijski planer izdvaja dovoljno vremena kako bi Vas u potpunosti upoznao. Pri tome prolazimo kroz Vašu trenutnu financijsku situaciju, kroz Vaše planove za budućnost i razgovaramo o Vašim željama i ciljevima.

U sljedećem koraku predstavljamo Vam odgovarajuća financijska rješenja koja su prilagođena Vašim individualnim potrebama. Za to odabiremo isključivo najkvalitetnije proizvode naših renomiranih partnera.

Kako bismo Vaše financijsko planiranje prilagodili Vašim trenutnim životnim okolnostima, postoje naši redoviti servisni razgovori. Vi nam jednostavno kažete koje su novonastale situacije u Vašem životu, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

 

»Željela bih pohvaliti Vaše službenice koje su mi bile posrednice za realizaciju kredita preko APN-a. Dame se odlično služe svim kanalima tehnologije kako bi bile što ažurnije, odgovaraju odmah, učinkovite su, angažirane, stručne i kulturne. Svakako imam za njih samo riječi hvale i preporuku za njih!«

Ines C.

»Zastupnik Silvije je bio iznimno profesionalan i ljubazan. Osjećali smo se vrlo ugodno u suradnji s njim te ćemo ga sigurno preporučiti svojim prijateljima koji budu imali potrebe za osiguranjem i sličnim uslugama.«

Doris Pinčić, voditeljica, filmska i kazališna glumica, Velika Mlaka

»Kao dugogodišnji klijent, izrazito sam zadovoljna pristupom, odnosom i lju- baznošću svih djelatnika OVB-a. Njihov profesionalizam i pravovremeni financijski plan omogućili su mi da se osjećam sigurno i pomogli da bolje isplaniram svoju budućnost.«

Maja Pavela, Zagreb

»Ovim vam se putem obraćam kako bih izrazila svoje nadasve pozitivno iskustvo suradnje s OVB-om odnosno gospođom Petrom Marušić. Imali smo priliku surađivati u dva navrata (2017..  i ove godine) i oba smo puta tako ‘bezbolno’ i bez ikakvog stresa i komplikacija podigli kredit, iako predmet baš i nije bio najjednostavniji. U današnje je vrijeme rijetkost naći stručnjaka koji je toliko upućen u ono čime se bavi i svojom nas je pripremljenošću, znanjem i poznavanjem materije osvojila na prvu. Petra nam je u svakom trenu davala točne i ažurne informacije i na sve je naše upite odgovarala gotovo u realnom vremenu, pa čak i kad nije bilo uobičajeno radno vrijeme. Komunikacija s bankom je također tekla glatko jer je sve što nam je bilo potrebno bilo na vrijeme pripremljeno i dostavljeno. Svim prijateljima koji imaju potrebu za bilo kakvom vrstom financijskog planiranja preporučamo da se svakako jave Petri, što je i najbolja potvrda našeg zadovoljstva ovom suradnjom. Sve pohvale za Petru i ako su vam svi suradnici poput nje, poslovat ćete još dugo i uspješno.«  

Kristina Ivanišević, Zagreb

Naši pouzdani partneri

Na tržištu ćete nedvojbeno naići na velik broj financijskih i osiguravateljnih proizvoda. Zato mi unaprijed radimo selekciju i samo najbolje i renomirane banke, osiguravajuće kuće i stambene štedionice postaju naši partneri – to nazivamo Premium-Select strategijom. Na taj način garantiramo da ćete od nas dobiti samo prvoklasne proizvode.

Više

 

»Ispekli smo svoj zanat.«

Dobri smo u svojem poslu. Zato već pola stoljeća uspješno djelujemo, a svoj model poslovanja prenijeli smo u brojne europske države. Od našeg iskustva najviše profitirate Vi, naši klijenti. Naime, nakon svih ovih godina točno znamo što trebate i kako Vam najučinkovitije možemo pomoći.