OVB Allfinanz Hrvatska

»Moji ciljevi i želje su nadohvat ruke – zahvaljujući OVB-u.«

Planiramo za Vas sveobuhvatno i individualno

Financije, preventivna skrb i osiguranje, teme su koje uvelike utječu na naš život – htjeli to mi ili ne. Ipak, malo je onih koji uspiju imati stvari pod kontrolom: tržište je kompleksno, proizvodi su mnogobrojni, a opcije još mnogobrojnije. Stoga je neizmjerno važno imati na svojoj strani stručnjaka koji će Vam pomoći u donošenju pravih odluka. Zato smo mi tu, OVB.

100.000

više od 100.000 klijenata

316

profesionalnih financijskih planera

15

prisutan u 15 država diljem Europe

100

više od 100 partnerskih društava u Europi


»Izrađujemo osobni i individualni financijski plan.«

»Najbolje financijsko planiranje zasniva se na strasti i kompetentnosti.«

U OVB-u rade isključivo predani i visokokvalificirani financijski planeri. Fokusirani su na izradu financijskih planova i znaju točno što rade. Svako sveobuhvatno financijsko planiranje odvija se sustavno u tri koraka. Tako klijent i financijski planer - jednostavno i transparentno – zajedno pronalaze najprikladnije rješenje. Financijski proizvodi koji se nude pomno se odabiru i udovoljavaju visokim standardima kvalitete. OVB surađuje s renomiranim partnerima unutar branše.

Na što mislimo kada govorimo o »sustavnom planiranju«.

Na početku izrade financijskog plana stoji naša analiza. Tijekom tog razgovora naš financijski planer izdvaja dovoljno vremena kako bi Vas u potpunosti upoznao. Pri tome prolazimo kroz Vašu trenutnu financijsku situaciju, kroz Vaše planove za budućnost i razgovaramo o Vašim željama i ciljevima.

U sljedećem koraku predstavljamo Vam odgovarajuća financijska rješenja koja su prilagođena Vašim individualnim potrebama. Za to odabiremo isključivo najkvalitetnije proizvode naših renomiranih partnera.

Kako bismo Vaše financijsko planiranje prilagodili Vašim trenutnim životnim okolnostima, postoje naši redoviti servisni razgovori. Vi nam jednostavno kažete koje su novonastale situacije u Vašem životu, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Naši pouzdani partneri

Na tržištu ćete nedvojbeno naići na velik broj financijskih i osiguravateljnih proizvoda. Zato mi unaprijed radimo selekciju i samo najbolje i renomirane banke, osiguravajuće kuće i stambene štedionice postaju naši partneri – to nazivamo Premium-Select strategijom. Na taj način garantiramo da ćete od nas dobiti samo prvoklasne proizvode.

Više

»Ispekli smo svoj zanat.«

Dobri smo u svojem poslu. Zato već pola stoljeća uspješno djelujemo, a svoj model poslovanja prenijeli smo u brojne europske države. Od našeg iskustva najviše profitirate Vi, naši klijenti. Naime, nakon svih ovih godina točno znamo što trebate i kako Vam najučinkovitije možemo pomoći.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje iskustva naših posjetitelja. Neki od ovih kolačića tehnički su imperativni kako bi se osigurale određene funkcije web mjesta. Nastavljajući navigacijom na ovim web stranicama, prihvaćate našu upotrebu kolačića. Pored toga, koristimo neke kolačiće koji služe za dobivanje informacija o ponašanju korisnika na ovoj web stranici i za stalno poboljšavanje naše web stranice na temelju tih podataka. više