Postanite OVB financijski planer
Započnite sada svoju karijeru s nama

Postanite financijski planer u OVB-u

Kao financijski planer OVB-a možete se veseliti fleksibilnom radnom danu, nagrađivanju prema učinku i mogućnostima kontinuiranog razvoja. Pridružite se našem timu i surađujte s više od 5000 OVB financijskih planera diljem Europe kako bismo zajedno našim klijentima pružili transparentnu i dugoročnu podršku u svim aspektima financiranja, skrbi za mirovinu i sigurnosti. Empatijom, iskustvom i stručnošću, ljude dovodimo korak bliže osobnim ciljevima i željama do kojih im je stalo.

Naše usluge za klijente

Naš način financijskog planiranja

Imamo sustavno financijsko planiranje. Na taj način se oslanjamo na odnos pun povjerenja i dugoročnu podršku našim klijentima, a to činimo već više od 50 godina.

Zadovoljan par s OVB financijskim planerom

Financijska rješenja

Život skriva brojna iznenađenja i često ide u drugom smjeru od planiranog. Pomažemo Vam pronaći pravo financijsko rješenje u skladu s Vašim individualnim potrebama.

Zaljubljeni par na vrtnoj zabavi

Zašto postati financijski planer u OVB-u?

  • Vi ste poduzetnik u tvrtki, a istovremeno uživate u prednostima samozapošljavanja.
  • Vaš lokalni tim uvijek Vam čuva leđa i tu je da Vam pomogne i savjetuje Vas.
  • Podrška profesionalnog tima Centrale u Zagrebu na Vašem poduzetničkom putu.
  • Pažljivo odabrani partneri i proizvodi omogućuju Vam da svojim klijentima uvijek ponudite optimalno rješenje i proizvod.
Mladi par s OVB financijskim planerom za stolom

Kako izgleda radni dan financijskog planera?

U OVB-u Vi sami odlučujete kako izgleda Vaš radni dan. Slobodno odlučujete kada i koliko dugo ćete raditi i na koje ćete zadatke potrošiti dan. Između sastanaka s klijenatima, razvoja rješenja u timu i redovitih daljnjih usavršavanja i događanja, ima dovoljno vremena za dobru ravnotežu između poslovnog i privatnog života.

Zadovoljan OVB financijski planer za stolom

Priče o uspjehu naših financijskih planera

Što zapravo znači ostvariti karijeru financijskog planera? Pokazat ćemo Vam kako mogu izgledati priče o uspjehu financijskih planera u OVB-u. Financijski planeri daju Vam uzbudljiv uvid iza kulisa te govore o svojim osobnim iskustvima u OVB-u. Što znači raditi za međunarodni financijski koncern? Koje su nam vrijednosti važne i što naš posao čini tako posebnim? Ovdje možete saznati iz prve ruke kakav je osjećaj biti dio OVB tima.

OVB financijski planeri razmjenjuju iskustva
OVB financijski planer razgovara s klijentima

Samoodređenje, samostalnost i fleksibilnost su srž svakodnevnice financijskih planera OVB-a. Mislimo da svatko može dati najbolje od sebe samo ako može pratiti vlastiti ritam.

Više mozgova zna više od jednoga. Zbog toga iza svakog OVB-ovog planera stoji njegov lokalni tim. Čvrstog smo uvjerenja da se optimalni radni rezultati postižu samo u tijesnoj suradnji i razmjeni s kolegama.

Svaki od naših kandidata je drugačiji. Možete započeti kod nas nakon mature ili studija, bez iskustva u struci, nakon rodiljnog dopusta ili kao stručnjak za financije. Svatko ima iste prilike.

Kod nas nećete pronaći šprance. Jer svaki je klijent sa svojim potrebama i predodžbama individualan i zahtijeva od Vas nova rješenje. To znači da kao financijski planer imate brojne uzbudljive zadatke. Svaki je dan ispunjen novim izazovima.

Kao financijski planer OVB-a Vi ste partner svojih klijenata, pomažete im u donošenju ispravnih financijskih odluka te u ostvarivanju njihovih osobnih ciljeva i želja. U konačnici stvarate zadovoljstvo, a to nije mala stvar.

Želite postati financijski planer u OVB-u?

Pronađite financijskog planera u svojoj blizini kod kojeg se možete prijaviti.

Mogućnosti za početak rada u OVB-u

Nama nije bitno da sa sobom donesete navodno savršeni životopis. Dapače, tek se širinom pogleda možete razvijati dalje. I zbog toga kod nas postoje razne mogućnosti za početak rada.

  • Početak rada bez iskustva u struci
  • Početak rada nakon završenog školovanja
  • Novi posao nakon prekida posla
  • Početak rada bez znanja o financijama
  • Početak rada kao financijski stručnjak
Covjek razmislja o prijavi u OVB

Imate li ono što je potrebno da postanete financijski planer u OVB-u?

Kako biste kod nas počeli raditi kao financijski planer, trebate imati određene karakterne i međuljudske kvalitete: sposobnost timskog rada, snažne komunikacijske vještine i zdrava doza ambicije dobri su osnovni uvjeti. Prepoznajete li se u tome? Onda ste možda rođeni da budete financijski planer!

Dva OVB financijska planera na stepenicama

Vaše mogućnosti napredovanja u poslu financijskog planera u OVB-u

S nama nećete doživjeti profesionalni zastoj. Kod nas svaki financijski planer počinje dobrom edukacijom, a zatim prolazi kroz kvalificirani i višerazinski plan karijere koji omogućuje kontinuirano napredovanje. Sa svakom fazom karijere razvijat ćete se u smislu stručnosti, odgovornosti, primanja i odgovornosti upravljanja. Samo vaša osobna predanost određuje koliko ćete brzo napredovati.

OVB financijski planer s podnositeljem zahtjeva