Prednosti umjesto predrasuda – dobri razlozi za financijsko planiranje

|

Prednosti umjesto predrasuda – dobri razlozi za financijsko planiranje

Imidž financijskih planera je nakon financijske krize 2008. godine pretrpio težak udarac. U medijima se često moglo čuti da je digitalizacija učinila ovo zanimanje bespotrebnim. Unatoč tome, broj financijskih planera je posljednjih godina u kontinuiranom porastu. Kako je to moguće?

Kada je riječ o novcu, većina klijenata, kao i ranije, daje prednost osobnom planiranju. Ako se čovjek ne uspije snaći u džungli financijskih usluga postoji opasnost da će sklopiti ugovore koji uopće ne odgovaraju njegovoj životnoj situaciji, a to ponekad može biti i poprilično skupo. S financijskim planerom ste sigurni. Ovdje Vam dajemo pregled triju najvažnijih prednosti:

1. OVB financijski planer su uistinu svestrani

Koje mi je osiguranje potrebno? Kako ću se najbolje pripremiti za starost? Koja je investicija prava za mene? Reguliranje vlastitih financija nije jednostavno i zasigurno ne spada u omiljene aktivnosti u slobodno vrijeme. U konačnici, potrebno je utvrditi svoje potrebe, pribaviti ponude i potom ih usporediti – i to sve većinom kod različitih banaka, osiguranja i stambenih štedionica. Ovaj maraton radnji moguće je skratiti pomoću OVB financijskog planera. On je certificirani stručnjak za sva važna područja koja se odnose na temu financija, skrbi i osiguranja. Tako su sve financije pod jednim krovom. Kako bi osmislio savršenu strategiju, financijski planer prvo razgovara sa svakim klijentom o njegovim ciljevima i željama. Promjena plana? – nema problema. OVB planeri su uz svoje klijente u svakoj životnoj situaciji kao osobe od povjerenja i usklađuju financijsko planiranje sukladno njegovim individualnim potrebama. 

2. Premium - Select - Strategija

No, prije svega, zna li uopće OVB planer koji su financijski proizvodi dobri? On ipak ne može imati na oku svakog pojedinog ponuđača, ili? Za ovaj problem imamo dobro promišljeno rješenje: OVB bira između svih banaka, osiguranja ili stambenih štedionica na tržištu samo najrenomiranija društva kao partnere u pružanju proizvoda. Na taj način naši financijski planeri iz širokog portfelja mogu odabrati odgovarajući proizvod za svoje klijente. Stalim provjerama proizvoda naših partnera središnjica OVB-a brine da kvaliteta bude uvijek na istoj razini.

Jesmo li vam pobudili interes? Tada jednostavno dogovorite neobvezujući termin sa OVB financijskim planerom u vašoj blizini.

Više

Pročitajte i:

| OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Europa u usporedbi: Tko kupuje, a tko unajmljuje??

Je li povoljnije kupiti ili unajmiti nekretninu? Teško je uopće odgovoriti na to pitanje. Odgovor često ovisi o raznoraznim čimbenicima vezanim za nekretninu (lokacija i sl.). U europskoj usporedbi se također pokazuju jasne razlike u kvoti vlastitih stanova.

Frau in Küche mit Zettelwirtschaft und Computer

| OVB Allfinanz Croatia d.o.o.

Pravovremena štednja i skrb za starost

Misliti na starost već u mladim danima? To rade samo pojedinci, iako su prednosti pravovremena osiguranja vrlo očite.