OVB financijski planer s kandidatom
U OVB-u Vaša karijera ide prema naprijed

Prilika za napredovanje u OVB-u

Kod nas nećete doživjeti stagnaciju. U OVB-u svaki financijski planer prolazi kroz kvalificirani i višefazni plan karijere koji omogućuje kontinuirani razvoj. Naš sustav karijera jamči svakom financijskom planeru potpuno iste mogućnosti napredovanja - bez obzira na Vaše podrijetlo, dob ili spol. To znači da Vaš voditelj svojom individualnom procjenom ne određuje Vaš karijerni put već isključivo Vaš osobni učinak. Dakle, ako na stol donesete dovoljno predanosti i profesionalnih vještina, uspjet ćete se probiti u OVB-u.

Započnite posao financijskog planera

Prijavite se i napravite prvi korak na svojoj karijernoj ljestvici!

Vaš karijerni plan u OVB-u

U našem karijernom planu svaki financijski planer prolazi kroz iste faze karijere. Postizanje sljedeće razine uvijek je povezano s teoretskom edukacijom i daljnjim obrazovanjem, kao i praktičnim zahtjevima. Svoju karijeru započinjete kao financijski pripravnik i postupno možete steći više teorijske i praktične stručnosti i odgovornosti za stalno rastući tim. Ako upravljanje timom nije za Vas i želite se u potpunosti koncentrirati na financijsko planiranje za svoje klijente, imamo prikladan plan i za Vas. Bez obzira koji put odabrali, nikada niste sami: Vaš voditelj tima i kolege uvijek su uz Vas, profesionalno i emocionalno.

OVB financijski planer drži predavanje

Vaša prilika za napredovanje uz OVB karijerni plan

Povećanje Vaše stručnosti

Temeljitim usavršavanjem i kontinuiranim edukacijama, Vaše se stručno znanje iz područja financija i osiguranja sustavno produbljuje i uvijek ažurira.

Uvježbavanje Vaših "mekih" vještina

Kao dio karijernog plana, Vaše društvene i osobne vještine također su podložne treningu kako biste svojim klijentima mogli biti snažan partner na međuljudskoj razini. Fokus na Vaše voditeljske vještine će se odvijati na višim razinama karijere.

Povećajte svoja primanja

Naše načelo učinka primjenjuje se i u području nagrađivanja. Sa svakom razinom karijere na koju se popnete, Vaša se novčana naknada povećava. U konačnici, samo Vaše uloženo vrijeme i trud određuju Vašu novčanu naknadu.

Povećajte svoju odgovornost

Kako raste broj Vaših poslovnih partnera, tako raste i razina odgovornosti. Morate biti sigurni da Vaš tim uvijek ima ciljeve na umu i da se u isto vrijeme osjeća ugodno.

Napravite prvi korak

Prijavite se sada i započnite vlastiti put do uspjeha.

Naša ponuda usavršavanja i daljnjeg obrazovanja

Kada se pridružite OVB-u kao financijski planer, prvo dobivate dubinsku edukaciju u kojoj Vas učimo osnovnim alatima potrebnima stručnjaku za financije i osiguranje. No, tu nije kraj Vašem usavršavanju. Na redovitim seminarima, događajima i radionicama prilagođenim Vašoj razini karijere, interni i vanjski stručnjaci osiguravaju da možete stalno poboljšavati i proširivati ​​svoje vještine.

Dobro obrazovanje kao osnova

Kada se pridružite OVB-u, podučavamo Vas svim osnovama koje trebate znati kao financijski planer. Ova osnovna edukacija omogućuje Vam izradu kvalificiranih financijskih planova vašim klijentima.

OVB financijski planeri plješću tijekom predavanja

Dodatno usavršavanje u financijama i osiguranju

Kako biste za svoje klijente mogli izraditi financijski plan na najbolji mogući način, morate vladati svojim alatima i uvijek biti u tijeku s najnovijim saznanjima. Ovdje nije važno samo specifično poznavanje proizvoda, već i poznavanje zakona i propisa koji utječu na financijsko tržište i tržište osiguranja.

OVB financijski planer predstavlja se pred grupom financijskih planera

Kontinuirana edukacija o Vašim "mekim" vještinama

Kao financijski planer nije samo važno biti profesionalac. Za svoje klijente, ali i za svoje poslovne partnere, Vi ste osoba od povjerenja koja mora empatično odgovoriti na njihove potrebe. Zato kontinuirano usavršavamo Vaše društvene i osobne vještine.

OVB financijski planeri penju se stepenicama

Daljnji razvoj na poslu

Vjerujemo da je dobra kombinacija teorijskog razvoja i učenja na poslu optimalan način za profesionalno ostvarenje. Svaki radni dan financijskog planera kod nas je drugačiji. Automatski učite kako se nositi s različitim situacijama i izazovima te se kontinuirano razvijati. Štoviše, nikada niste sami: dobivate podršku svojih iskusnih kolega i svog voditelja.

  • Svaki dan naučite nešto novo zahvaljujući raznolikom radnom danu.
  • Kao dio tima vježbat ćete odgovornost, društvene vještine i voditeljske kvalitete.
  • Kada radite s klijentima, trenirate "meke" vještine kao što su empatija, otvorenost i komunikacijske vještine.
OVB financijski planer savjetuje klijenta

Prednosti samozapošljavanja

Kao samostalni financijski planer u OVB-u uživate u prednostima neovisnog poduzetnika:

  • fleksibilno radno vrijeme, puno ili nepuno radno vrijeme u industriji sa svijetlom budućnošću
  • mogućnosti iznadprosječnih primanja
  • edukacija i stručno usavršavanje u svim fazama karijere
  • podrška profesionalnog tima Centrale u Zagrebu
  • rad na licu mjesta u Vašoj regiji, fleksibilna radna mjesta
  • samoodređenje i odgovornost za vlastiti uspjeh
OVB financijski planer kao veseli samostalni poduzetnik