Dobrodošli u OVB

Kako biste kod nas počeli raditi kao financijski planer, ne morate se uklapati u određenu šablonu. Mi, naime, tražimo osobnosti sa svim jakim i slabim stranama.

Prijavite se sada

»Naši klijenti su potpuno različiti, a upravo to očekujemo i od naših financijskih planera.«

Nama nije bitno da sa sobom donesete navodno savršeni životopis. Dapače, tek se širinom pogleda možete razvijati dalje. Mi ne tražimo strojeve, već ljude sa srcem i razumom koji strastveno rade svoj posao. I zbog toga kod nas postoje razne mogućnosti za početak rada.

Početak rada u OVB-u bez iskustva u struci kao legitiman put za karijeru

Jakov (19) , matura je u džepu – i što sad?

»Ove sam godine maturirao i sretan sam da je to iza mene. Studij ili strukovno obrazovanje bi značilo da još više vremena moram provesti sa teorijskim sadržajima i stvarima koje nemaju veze sa svakodnevnim životom.

Ja u tome ne vidim nikakav smisao. Nisam, doduše, znao da se kod OVB-a može početi raditi odmah nakon završene škole i onda tamo, s klijentima i iskusnim kolegama, naučiti zanat financijskog planera. Zasad mi stvari dobro idu i imam još velike planove u OVB-u.«

»Imam li i bez iskustva u struci priliku u OVB-u?«

Ne morate biti financijski stručnjak kako biste počeli raditi kod nas.

U okviru naše edukacije za financijskog planera naučit ćete sve što Vam je potrebno za Vaš budući posao.

Pritom ćete od samog početka skupljati važna iskustva u svom timu. »Training on the job« je kod nas na prvom mjestu.

Uvjerljiva prilika

Prepoznali ste se u ovome i želite krenuti novim putem. Onda se prijavite sada za Vašu budućnost financijskog planera u OVB-u.

Zanimljiv dodatni posao uz studij

Lana (25)

»Završila sam dodiplomski studij ekonomije, ali sam već tijekom studija zaključila da si ne mogu zamisliti radnu svakodnevicu bez izravnog rada s ljudima.

U poslu financijskog planera objedinjeni su svi moji zahtjevi: potrebne su moje socijalne kompetencije i empatijske sposobnosti, a istovremeno radim i u struci. Osim toga, imam mogućnosti razvoja i napredovanja.«

»Odgovara li mi OVB ako imam visoke zahtjeve?«

Ako dolazite izravno s fakulteta, nudimo Vam optimalno okruženje kako biste svoje znanje primijenili u svom profesionalnom životu. S ispravnom dozom ambicije brzo možete napredovati i čak voditi vlastiti tim.

Koje su Vaše prednosti u OVB-u?

Dobre mogućnosti napredovanja i zanimljiva radna svakodnevica su samo dvije od brojnih prednosti koje imate kao financijski planer u OVB-u. Ovdje možete saznati više o svojim mogućnostima.