Dobrodošli u OVB

Kako biste kod nas počeli raditi kao financijski planer, ne morate se uklapati u određenu šablonu. Mi, naime, tražimo osobnosti sa svim jakim i slabim stranama.

Prijavite se sada

»Naši klijenti su potpuno različiti, a upravo to očekujemo i od naših financijskih planera.«

Nama nije bitno da sa sobom donesete navodno savršeni životopis. Dapače, tek se širinom pogleda možete razvijati dalje. Mi ne tražimo strojeve, već ljude sa srcem i razumom koji strastveno rade svoj posao. I zbog toga kod nas postoje razne mogućnosti za početak rada.

Početak rada u OVB-u bez iskustva u struci kao legitiman put za karijeru

Jakov (19) , matura je u džepu – i što sad?

»Ove sam godine maturirao i sretan sam da je to iza mene. Studij ili strukovno obrazovanje bi značilo da još više vremena moram provesti sa teorijskim sadržajima i stvarima koje nemaju veze sa svakodnevnim životom.

Ja u tome ne vidim nikakav smisao. Nisam, doduše, znao da se kod OVB-a može početi raditi odmah nakon završene škole i onda tamo, s klijentima i iskusnim kolegama, naučiti zanat financijskog planera. Zasad mi stvari dobro idu i imam još velike planove u OVB-u.«

 

»Imam li i bez iskustva u struci priliku u OVB-u?«

Ne morate biti financijski stručnjak kako biste počeli raditi kod nas.

U okviru naše edukacije za financijskog planera naučit ćete sve što Vam je potrebno za Vaš budući posao.

Pritom ćete od samog početka skupljati važna iskustva u svom timu. »Training on the job« je kod nas na prvom mjestu.

Zanimljiv dodatni posao uz studij

Lana (25)

»Završila sam dodiplomski studij ekonomije, ali sam već tijekom studija zaključila da si ne mogu zamisliti radnu svakodnevicu bez izravnog rada s ljudima.

U poslu financijskog planera objedinjeni su svi moji zahtjevi: potrebne su moje socijalne kompetencije i empatijske sposobnosti, a istovremeno radim i u struci. Osim toga, imam mogućnosti razvoja i napredovanja.«

 

»Odgovara li mi OVB ako imam visoke zahtjeve?«

Ako dolazite izravno s fakulteta, nudimo Vam optimalno okruženje kako biste svoje znanje primijenili u svom profesionalnom životu. S ispravnom dozom ambicije brzo možete napredovati i čak voditi vlastiti tim.

Koje su Vaše prednosti u OVB-u?

Dobre mogućnosti napredovanja i zanimljiva radna svakodnevica su samo dvije od brojnih prednosti koje imate kao financijski planer u OVB-u. Ovdje možete saznati više o svojim mogućnostima.

Naše prednosti