Što Vam je važno?

Krenuti novim putem – karijera u OVB-u.

Saznajte jesmo li kompatibilni.

Vjerujemo u prednosti posla koje nudi OVB

Naši klijenti su potpuno različiti, pa tako imaju i individualne ciljeve i zahtjeve. Upravo to očekujemo i od naših financijskih planera. Hoćete li se kod nas profesionalno ostvariti, ne možemo ni Vi i mi znati unaprijed. No, jedno je sigurno – radna svakodnevica kod nas je jedinstvena. Ako tražite siguran posao koji Vam pruža fleksibilnost i samoodređenje, onda bi karijera kod nas mogla biti pravi put za Vas.

Prednost – samostalno određivanje karijere

Gabriela (33)

»Dok su moja djeca bila mala, radila sam samo nekoliko sati kao financijska planerka. U međuvremenu su djeca veća i samostalnija tako da se želim profesionalno dalje razvijati. Upravo izgrađujem svoj vlastiti tim te se radujem većoj odgovornosti i izazovima.«

Ukratko

Samoodređenje, samostalnost i fleksibilnost su srž svakodnevnice financijskih planera OVB-a. Mislimo da svatko može dati najbolje od sebe samo ako može pratiti vlastiti ritam. Hoću li danas raditi iz kafića, hoću li se baviti sportom ili ću dan započeti odmah sa sastankom s klijentom? Sve to kod nas možeš odlučiti svaki dan samostalno.

 

Mogu li rad u OVB-u prilagoditi svojim potrebama?

Dapače, svoju profesionalnu svakodnevicu možete strukturirati kompletno prema vlastitim predodžbama.

Radno mjesto i radni dan možete birati svaki dan nanovo – kako Vam najbolje odgovara.

Vaše zalagenje određuje Vaša primanja. Ako želite, možete zarađivati nadprosječno.

Osim toga, imate mogućnost izgraditi vlastiti tim ili čak izgraditi i vlastitu tvrtku.

Nisam vjerovao da rad s financijama može biti tako fleksibilan i raznovrstan.

Prednost – samostalno, a opet u timu

Rita (27)

»Na početku nisam bila sasvim sigurna je li svijet financija i osiguranja doista ono pravo za mene. No, u međuvremenu te dvojbe više ne postoje. U OVB-u se osjećam jako dobro. Rad s klijentima mi leži i radujem se svaki put kada vidim zadovoljna lica. A što se tiče stručnih pitanja mogu se pouzdati u podršku iskusnih kolega i na taj način svaki dan naučim nešto novo.«

Ukratko

Više mozgova zna više od jednoga. Zbog toga iza svakog OVB-ovog planera stoji njegov lokalni tim. Čvrstog smo uvjerenja da se optimalni radni rezultati postižu samo u tijesnoj suradnji i razmjeni s kolegama. I to živimo svakodnevno.

 

Kako mogu biti dobar financijski planer ako i sam imam stručna pitanja?

Nitko ne zna sve i to je normalno. Upravo zbog toga je dobro surađivati.

Kod nas snažni suradnici čine još snažniji tim koji si međusobno pomaže.

Iza Vas i Vašeg tima stoji okosnica OVB-a: naša središnjica, naša Centrala. Ovdje se postavljaju temelji za Vašu radnu svakodnevicu te se jamči da ćete dobiti svu podršku koja Vam treba..

OVB je već 50 godina uspješan – postanite dio toga i sudjelujte u ovoj priči o uspjehu.

Hvala, to mi daje osjećaj sigurnosti.

Prednost – individualne mogućnosti za karijeru

Tomislav (32)

»Počeo sam kao Financial Trainee. Sada sam Financial Advisor u OVB-u i jako sam sretan zbog toga jer računica je ovdje veoma jednostavna: ako puno radite, onda ćete puno i zaraditi. To je transparentno i predvidljivo i potiče me da radim što bolje.«

Ukratko

Svaki od naših kandidata je drugačiji. Možete započeti kod nas nakon mature ili studija, bez iskustva u struci, nakon rodiljnog dopusta ili kao stručnjak za financije. Svatko ima iste prilike. Preduvjet za Vaš uspjeh je da radite sa strašću, da volite raditi s ljudima i da se možete identificirati s našim visokim standardima kvalitete.

 

Što mi treba da bih se mogao prijaviti u OVB?

Za Vaš uspjeh odlučujuće je samo Vaše zalaganje.

Ne morate biti stručnjak za financije kako biste radili kod nas. Mi ćemo se pobrinuti da dobijete dobru edukaciju.

To nisam očekivao. Pa, onda stvarno nemam razloga za brigu.

Prednost – zanimljiva radna svakodnevica

Ivica (45)

»Već sam 18 godina sretan u svom radu kao financijski planer. Monotonija i striktni procesi nisu za mene i takve mi stvari brzo postanu dosadne. Moj rad s ljudima, bilo s mojim timom ili klijentima, je svaki dan drukčiji i nepredvidiv. Iz tog razloga sam svaki dan nanovo motiviran i uvijek suočen s novim izazovima.«

Ukratko

Kod nas nećete pronaći šprance. Jer svaki je klijent sa svojim potrebama i predodžbama individualan i zahtijeva od Vas nova rješenje. Kod nas Vas očekuju izazovi, ali i daljnji razvoj koji se provodi „on the job“ i u raznim radionicama. Na taj način nema mjesta za dosadu.

 

Je li posao financijskog planera za mene budući da se stalno želim dalje razvijati?

Jasno! Nama je Vaš razvoj jako bitan. Zbog toga Vas podržavamo kroz edukacije, radionice i seminare za stručno usavršavanje.

Osim toga, kada ste OVB planer svaki je dan drukčiji. Stalno učite nešto novo, a svoje znanje možete odmah primijeniti u praksi.

Naravno, većim dijelom radite digitalno, s tehnikom na najvišoj razini.

To mi odgovora jer se ne bih mogao pomiriti sa stagnacijom.

Naša strukturirana edukacija

Novi financijski planeri OVB-a kod nas prvo moraju naučiti posao od početka kako bi svojim budućim klijentima mogli pružati najbolju uslugu. Za to posjedujemo dobro strukturiran i provjeren sustav edukacije. Želite saznati više o našem radu i edukaciji za financijskog planera?

Naša edukacija

Prednost – zadatak s ciljem i smislom

Klara (28)

»Moj posao financijskog stručnjaka u OVB-u se uglavnom sastoji u tome da pomognem ljudima kod njihovog financijskog i životnog planiranja. To ih dovodi korak bliže svakodnevici koja ih čini zadovoljnima i koju sami određuju. Tek kada su moji klijenti zadovoljni znam da sam svoj posao dobro odradila.«

Ukratko

Kao financijski planer OVB-a Vi ste partner svojih klijenata, pomažete im u donošenju ispravnih financijskih odluka te u ostvarivanju njihovih osobnih ciljeva i želja. U konačnici stvarate zadovoljstvo, a to nije mala stvar. Može li čovjek željeti ljepši posao?

 

Važno mi je da svojim poslom dajem doprinos društvu. Funkcionira li to uopće u OVB-u?

U današnje vrijeme je za ljude sve važnije da pravovremeno planiraju svoju financijsku budućnost. U džungli ponuđača i proizvoda obvezno im treba pomoć. A za to postojimo mi, OVB.

Mi se brinemo da se naši klijenti mirno mogu opustiti bez da se moraju brinuti o svojim financijama.

Ako ste kao financijski planer dobro obavili svoj posao te pred Vama sjedi zadovoljan i smiren klijent, čovjek se jednostavno mora radovati s njime.

Pa, zar to ne zvuči kao posao koji čovjeka ispunjava!