Naša rješenja

Život skriva brojna iznenađenja i često ide u drugom smjeru od planiranog. Kako biste ipak opušteno mogli gledati u budućnost, za Vas je tu OVB.

Za bezbrižnu budućnost

Želimo da budete zadovoljni. Zato su strategije rješenja koje ćete dobiti u OVB-u skrojene u skladu s Vašim individualnim potrebama. Paušalne ponude? Nema ih! Zajedno s Vama želimo postići koji god cilj ste si zacrtali. Pritom postoje različita tematska područja koja ćemo zajedno s Vama proći. Dva od njih su zdravlje i skrb za mirovinu.

Vaša skrb za mirovinu

Bezbrižno u mirovinu – s pravom skrbi za mirovinu

Ljudi su različiti. Proizvodi za preventivnu skrb također. Iz široke ponude za Vas ćemo naći odgovarajuće rješenje, rješenje koje odgovara dinamici Vašeg života.

Vaše zdravlje

Ostati zdrav i nesmetano uživati u životu

Pokazat ćemo Vam osnovne stupove zdravstvene zaštite i mogućnost Vaše dodatne osobne zaštite.

Ciljevi i želje

Sanjate li o vlastitom domu ili imate neke druge velike želje?

Iako je svijet vrlo složen, možete postići svoje ciljeve, a mi Vam stojimo na raspolaganju kao Vaš osobni financijski planer i kompetentni partner.

Pokazat ćemo Vam put

Svatko tko se dosad jednom bavio planiranjem svoje financijske budućnosti zna koliko različitih ponuda i opcija postoji na tržištu. No, koja od njih je ona prava? Mi ćemo Vam dati orijentaciju kako biste mogli donijeti najbolju odluku.

»Izrađujemo osobni i individualni financijski plan.«

Unaprijed pripremljena rješenja kod nas nemaju što tražiti. Naši financijski planeri uzimaju u obzir Vaše osobne potrebe i po mjeri kroje financijska rješenja za Vas. Pritom je ključ našeg uspjeha dobra kombinacija empatije i sustavnosti.

Više informacija