Želite li poslovno krenuti novim putevima? Započnite svoju karijeru kod nas!

Fleksibilnost, autonomija te smislena i svrhovita zadaća koja ispunjava – to je ono što čini posao OVB-ovog financijskog planera tako posebnim.

Isključivo vaš angažman odlučuje o tome koliko ćete napredovati kod nas. Ako vam se više ne sviđa jednolična radna svakodnevica i ako umjesto toga želite biti samostalni i istovremeno surađivati s kompetentnim i simpatičnim kolegama, kod nas ste na pravom mjestu.

Počnite i vi kao OVB-ov financijski planer.

Prijavite se za posao sada

Po čemu se ističe rad kod nas?

Tko traži posao koji nudi autonomiju, samostalnost i fleksibilnost, kod nas je na pravom mjestu. Smatramo da svoj maksimum možemo dati samo ako pratimo vlastiti ritam.

Pritom je intenzivna suradnja unutar tima ključni faktor uspjeha. Naime, čvrstog smo uvjerenja da se najbolji radni rezultati postižu u uskoj vezi s kolegama. Vaša radna svakodnevica kod nas je sve samo ne monotona. Svaki klijent ima potpuno individualne potrebe i predodžbe te od vas traži nova rješenja. Kao OVB-ov financijski planer vi ste partner na strani svojih klijenata i pomažete im da donesu ispravne financijske odluke i da postignu svoje osobne ciljeve i želje.

Prijavite se sada i iskoristite pogodnosti posla

Koje vam se početne mogućnosti nude?

Ne morate se uklapati u određenu šablonu kako biste počeli raditi kao financijski planer kod nas. Naime, mi tražimo nebrušene dijamante.

Ne morate biti financijski stručnjak kako biste počeli raditi kod nas. Tijekom naše edukacije za financijskog planera naučit ćete sve što trebate za svoj budući posao. I apsolventima nudimo optimalno okruženje u kojem mogu primijeniti naučeno znanje u poslovnom životu. Ili se upravo pokušavate vratiti poslu nakon duže pauze? Nikakav problem! Kod nas možete fleksibilno odlučiti kada, gdje i koliko želite raditi. Također su dobrodošli financijski stručnjaci koji u svom sadašnjem zanimanju više ne vide razvojne mogućnosti.

Započnite svoju karijeru u OVB-u

Kako vidite svoje razvojne mogućnosti kod nas?

Kod nas nikad nećete tapkati na mjestu. Zahvaljujući našem planu karijere svatko ima iste prilike da se dalje razvija.

U OVB-u svaki financijski planer prolazi kvalificirani i višestupanjski plan karijere koji omogućuje neprekidno napredovanje. Postizanje sljedećeg stupnja u karijeri uvijek je povezano s teoretskim obrazovanjem i osposobljavanjem, kao i s praktičnim iskustvima. U svojoj radnoj svakodnevici svaki od naših planera dobiva podršku svog tima i njegovog rukovoditelja.

Prijavite se sada i pokrenite osobni razvoj

Koje uvjete trebaju ispunjavati kandidati?

Nama nije važan vaš životopis nego to tko ste i što želite postići. Presudne su neke međuljudske i karakterne odlike koje čine dobrog financijskog planera.

Kod nas je čovjek u središtu. Stoga prema klijentima i kolegama trebate biti pristupačni, otvoreni i ljubazni. Pritom je važna jasna i razumljiva komunikacija. Osim toga, zahvaljujući osjećaju empatije, možete se dobro staviti u položaj svojih klijenata. Kao financijski planer imat ćete vrlo raznoliku radnu svakodnevicu. Kako pritom nikad ne biste izgubili pregled nad radnom svakodnevicom, morat ćete sebe i svoj posao dobro strukturirati i morat ćete odrediti prioritete. Kako biste trenutačno stanje svojih klijenata mogli promijeniti u skladu s njihovim ciljevima i željama, također ćete morati imati dobre analitičke sposobnosti.

Prijavite se sada i pokažite svoje potencijale